Nailstation Paris neglelakker

Nailstationneglelakker
I december fik jeg denne flok flotte lakker fra Nailstation tilsendt, men fik desværre først tid til at prøve dem her i februar, så de har lidt mere julevibes end forår desværre. Men synes nu sagtens de kan bruges nu også 🙂 Mærket er nyt i Danmark og fås i udvalgte modebutikker over hele landet. Lakkerne er 3-free dvs. uden dibutyl phthalate, toluene og formaldehyd. Sortimentet er på ca. 350 farver, hvoraf de ca. 125 kan findes i Danmark. Du kan evt. kigge på deres sortiment på Nailstation.com. Lakkerne koster 115 kr. stk. og det samme gælder for deres neglepleje. Jeg har fundet mindre udvalg af dem online på iloveshampoo.dk og YouHeShe.com. Overall er lakkerne gode at arbejde med og flasken har en helt speciel lyd når man klirrer dem sammen… men det er svært og forklare så i må selv finde og klirrer med dem i en butik 😛 Men nu til lakkerne 😀

Artifice er en kobber farvet lak, med en masse bitte små forskellige farvet shimmer i. En ret julet lak, da den minder mig om julepynt. Ja ved ikke helt, men synes bare den ligner farven på noget der kunne hænge på et juletræ… Eller er det kun mig? 😀 Den dækker ved to lag.
NailstatinArtifice NailstatinArtifice2
Christmass Kiss .. ja det ligger meget i navnet, at det nok er den mest julede i flokken. Tror den ville være så flot som læbestift også 😀 Den dækker godt ved to lag.
NailstationChristmaskiss NailstationChristmaskiss2
Paris Bordeaux er en virkelig flot lidt dybere rød. Den skal have to lag før dækningen er optimal, da den er lidt crelly i det. Så let gennemsigtig ved det første lag 🙂
NailstationParisBordeaux NailstationParisBordeaux2
Troublante Feminite en en meget mørk rød, hvis man ser efter så ligner den faktisk mere ovre i den sorte, med røde undertoner. Den dækker fint ved et enkelt lag. Den her parret med f.eks Paris Bordeaux på ringfingeren sender vilde Louboutin vibes ud.. Ka i se det for jer? 😀
NailstationTroublanteFeminite NailstationTroublanteFeminite2
Vandalism Art 111 er en rød glitterlak med klar base. Der skal en del lag til før at den dækker helt. Tror jeg har 3 lag på alle neglene her og den efterlader stadig del huller tilbage. Men jeg synes den er ret fed og tror den ville se så flot ud på ovenpå en hvid lak.
NailstationVandalismArt111 NailstationVandalismArt1111
Nailstationneglelak

Nailstation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.