#31DC2015 09 Rainbow Nails

Jeg er hoppet på sharpier igen. Mest fordi jeg fik fat i noget isopropyl alkohol og så jeg blev jo nødt til at teste det 😀 Det puttede jeg i øvrigt i en lille flaske som kan spraye det ud.

Så jeg har simpelthen bare tegnet nogen tykke streger og så har jeg piftet 1-2 sprays med isopropylen over og så kom der er en lidt mere flydende overgang. Jeg er helt vild med den her vandfarve effekt… Så den kommer i helt sikkert til at se igen 😛

Til sidst har jeg så smidt en topcoat over, den jeg bruger lige for tiden er GOSH’s nye Gel Top Coat. I kan nok også se der er brugt et godt stykke af den allerede, så den er blevet en klar favorit pt. Den kan kun anbefales 🙂

Sidste år der lavede jeg i øvrigt suger spun regnbue, som var en af favoritterne sidste år 🙂

31DC2015 Rainbow nails


31dc2015#31DC2015 09 Rainbow Nails

13 comments

  1. Det ser altså bare drøn-sejt ud, det gør! :ThumbsUp: Hvad skal jeg gøre for selv at komme i gang? Vil almindelige tuscher være okay? Og kan jeg så bare bruge sprit til at sprøjte på? Og skal det sprøjtes på? :Grin:

    1. Tusind tak :kiss: Hm jamen jeg ved faktisk ikke om almindelige tusser virker, så det kan jeg egentlig ikke svare på. Der er jo noget sprit i sharpies og tænker at det er lidt det som gør det opfører sig som det nu engang gør. Jeg aner ikke om sprit dur heller :confused: Jeg ved bare det virker med sharpies og isopropyl alkolhol :joy:

  2. Hvor har du fundet de fine kulørte sharpies? Jeg synes kun, jeg kan finde sort, blå, grøn og rød, du ved standardkedelige sprittuschfarver

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.