34 år….

Som jeg er blevet ældre, jo mindre er jeg egentlig gået op i min fødselsdag. Og det kulminerede nok da jeg var gravid med Magnus, hvilket billedet her fra facebook nok meget godt illustrerer.

I forgårs blev jeg så 34 år (det havde i nok gættet), hvilket jeg fejrede herhjemme og havde ikke ønsket mig nogle fødselsdagsgaver. Det eneste jeg havde ønsket var min livret til aftensmad, som jeg fik. Hurra ønske opfyldt 🙂

Dog fik jeg en parfume af mand og familien og et par bukser. Så det er jo helt ok, når der ikke er uddelt ønsker.

Jeg ved ikke helt hvorfor at det med fødselsdag ikke rigtig betyder noget for mig mere. Jeg har det nok ret stramt med at blive ældre faktisk.

Jeg føler mig på ingen måde som en der er på min alder. Mentalt er jeg ved stadig en 19-20 år og jeg omgiver mig til dagligt også med folk på den alder, altså i forbindelse med min hoved fritidsinteresse, som jo er Counter-strike og andre computerspil.

Derfor er det også lidt mærkeligt nogle gange og være 10-15 år ældre end nogle af dem jeg til dagligt snakker med. Mit sprog bliver også meget præget af det og snakkede en af jer med mig når jeg er mit element, altså gaming, så ville i nok heller ik tro jeg var meget mere end de 16-17 år… Der bliver sagt meget fucking og brugt en del gaming relaterede ord og ja det er sgu svært at undgå. Men det kan jo selvfølgelig også være med til at holde mig yngre 😀

Tit er jeg dog lidt lost, da jeg falder over ord eller sætninger jeg aldrig har hørt før og derfor må ty til en googling af… SÅ er det nok mest der jeg føler mig gammel..

Havde man præsenteret det her indlæg for en teenager, så havde de nok bare efterladt kommentaren “Spurgt”…

😉

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.