Shopping i juli

Jeg har altså ikke glemt indlægget her overhovedet, men jeg har altså haft ferie indtil i går, så har hele tiden ville lave det når jeg var retur på pinden og hverdagen så småt havde indfundet sig igen 😉

Så derfor er det en tid til status over juli måneds shopping:

  • Magnus fødselsdag – 819,5
  • Goodiebox – 169
  • Gulvtæppe til stuen – 300
  • Brøndbyshoppen – 997
  • Sommerferie – 3593,45
  • Ellos – 309
  • Nelly – 728

Så i alt 6915,95 og man kan vel diskutere om Magnus fødselsdag i et legeland indgår under shopping, og det samme med sommerferien, men nu er de røget på fordi det er udgifter jeg normalt ikke har.

Jeg har dog sparet op til det, men jeg vil virkelig helst undgå at pille ved min opsparing 😛

Så uden de to taget med i regnskabet ville det kun være 2503 kr. !

Jeg har dog mange gange, som i VIRKELIG mange gange den her måned måtte holde mig i skindet og lukke ned for en side med en fyldt kurv, fordi jeg var fristet af alverdens tilbud. Jeg har endnu ikke haft en jeg vendte retur til dog, så systemet virker! Hurra, især for min pengepung 😀

Og ja jeg er retur til at få Goodiebox, men det var nok mere end fejl end meningen jeg skulle have den. Det er jo fordi de har det her system hvor man optjener point og jeg skulle sende en invitation til en ven og hvis det skulle virke med at få point, så skulle ens abonnement være aktivt. Så det blev det igen.. Men nu har jeg så haft betalt for to boxe, den for juni og juli og så har jeg så mange point at de næste to bliver gratis. Så tænker jeg at afmelde den igen der.

Jeg har købt nyt gulvtæppe til under mit sofabord, da det jeg havde før var lidt for snusket at se på. Det købte jeg for en 3-4-5 år siden i huset og siden der, er der spildt meget mælk, havregryn og tegnet på det, til jeg synes det var på tide med det nyt. Så selvom jeg havde brug for et nyt, har jeg stadig markeret det rødt fordi det var sagtens noget der kunne vente. Men nu var der bare lige nogen der var i IKEA og købte det med til mig, så jeg selv slap for turen derud 😅

Hvert år kommer der ny spillertrøje i Brøndby og siden Magnus selv gik til fodbold der, så er det nærmest blevet en tradition at købe den nye trøje til ham og det kunne jeg heller ikke holde mig fra i år. Den er sgu lidt halvdyr, men synes det er det værd fordi Magnus bliver så glad for den.

Så fik han et par sko, som jeg havde lovet ham tidligere på året. Hummel laver Brøndbysko til børn og da Magnus tidligere på året manglede sko var vi forbi, men der var de udsolgt, så nu fik ham dem endelig.

I øvrigt et lille tip hvis man pønser på at købe sko til ens barn derfra, så gå en størrelse op, da Hummel er lidt små i modellerne 🙂 Dog ret billige, koster 279 mener jeg 🙂

Sommerferien er jo som sagt kommet med på og det er udgifter som der var på Samsø og Vig Festivalen og lidt ture med Magnus. Jeg havde jo halvanden uge med ham, før jeg havde en uge retur på job og så to uger fri igen, så der havde jeg ham ikke, da han var på ferie hos bedsteforældrene. Så det har været minimalt med udgifter der.

Udover lige et indkøb hos Ellos og Nelly.. Førstnævnte lokkede med alt for meget rabat så det benyttede jeg mig altså af og Nelly lidt beauty stads jeg manglede 😛

Det var altså en stille måned og der blev kun shoppet for små 1506 kr. Hvilket er fint, når måneden er dyr i forhold til ekstra udgifter til sommerferien…. (igen vil helst ik røre ved den opsparing der, andre der har det sådan? 😂)

Så skylder jeg jo i øvrigt et indlæg om ferien på Samsø også, men det kommer 🙂

2 comments

  1. Ja for pokker. Jeg vil helst heller ikke pille penge ud af opsparingen… men nogle gange er det jo nødvendigt (konfirmation til foråret f.eks.)
    Kh. Birgitte

    1. Puha godt jeg ik er den eneste der er lidt nærig der 😛 Men heldigvis er der tænkt på konfirmationen og den har vi lagt til side til siden han var ganske lille ;D Ak en gave skal der måske så tages fra til fra opsparingen, men den tid den sorg ik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.