Læsehest..

Jeg læser for det meste når jeg skal lægge mig til at sove, til stor irritation for min kæreste.. Og var løbet tør for læsestof den anden dag da jeg blevet færdig med Liza Marklunds 4. bog i serien om Annika Bengtson.. Jeg går og afventer flere i den serie bliver udgivet som lille paperback. Jeg køber helst mine bøger nemlig så jeg kan læse dem igen og igen 😉 Så går lidt i stå hver gang at der ik bliver udgivet flere i den format som jeg købte den første bog i. Dog har jeg ikke kunne vente med Stieg Larsson’s Luftkastellet der blev sprængt, da jeg fik at vide den først kom i paperback engang til sommer i år (den er første gang udgivet i 2007) så resulterede det i jeg købte den i hardback og endelig fik afslutningen på den spændende triologi sidste år. Så nu har jeg aftalt med min mormor at hun køber den i paperback når den kommer og så bytter vi 😉

Nå men det var lidt et sidespor.. jeg er gået i gang med læse Arne Dahl’s bøger om A-gruppen, dog er jeg hoppet midt ind i serien da de bøger jeg købte var bind nr. 6-7-8-9 så har noget til gode der 🙂 Men kom forbi bogstanderen i føtex og der var der altså hans bøger til 75 kr. stk. og som hærdet bogkøber vidste jeg jo at det var kanon billigt for en hardback, så købte lige en 4 stykker med uden at vide mere om ham end at det var krimier han skrev. Min mormor har nemlig fortalt mig om ham før, men synes ikke det lød så spændende igen, men det er de virkelig.. men han skriver på en meget speciel måde og den skal man lige vænne sig til.

Jeg glemte helt at nævne Peter James, som jeg for nylig har opdaget eller jeg gik faktisk ned i boghandleren og spurgte om de kunne anbefale nogen og så var der lige 2 bøger af ham i en lille fiks paperback størrelse så dem købte jeg kun baseret på anbefalingen fra boghandler manden. Og måtte give ham ret de var rigtig gode også.

Ja jeg er bognørd og krimifan… og helst de svenske 😉

Men hvis nogen mangler lidt inspiration på bogkanten kan jeg varmt anbefale disse 🙂

Liza Marklund
Hedebølge
Nedtælling
Paradiset
Primetime
der er flere i denne serie, men som sagt har jeg ikke læst dem endnu

Peter James
Dødenkelt
En smuk død

Arne Dahl
En skærsommernats drøm, jeg er lige blevet færdig med denne og er gået i gang med
Dødsmesse og har disse to liggende
Mørketal
Efterskælv

Stieg Larsson
Millenium triologien:
Mænd der hader kvinder
Pigen der legede med ilden
Luftkastellet der blev sprængt

Iøvrigt har jeg også masser af tøsebøger jeg har læst, så dem vil jeg komme med et indlæg om i næste uge tror jeg =)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.