Det er uhyggeligt..

.. når det går op for en man er afhængig….

jeg har normalt mit habengut med på job (og der mener jeg min hello kitty taske med neglelak og andet gear til det), det havde jeg så ikke i dag.. Hen af dagen så får jeg banket min negl ind i et eller andet og lidt af lakken går af.. Sidder næsten og panikker over jeg ik har noget neglelakfjerner med… og det eneste jeg ku tænke på da jeg kørte hjem fra job var at nu skal jeg hjem og fjerne det forfærdelige lak….

umiddelbart er det første jeg tænker på når jeg kommer hjem fra dagvagt at få noget aftensmad, dels fordi jeg ik har spist siden frokost og dels fordi kl. er godt 19.30 når jeg kommer hjem og man er godt træt og sulten efter sådan en 12 timers vagt..

men ikke i dag.. og det gik op for mig da jeg satte mig ned og det første jeg gjorde var ikke at tænde computeren, som jeg ellers normalt gør.. nej det var at fjerne den grimme lak der var hak i 😮

Nu har jeg røget smøger i 10 år og er lykkelig ikke-ryger på 1. år og vil mene jeg var pænt afhængig af smøger.. kan dog ikke huske hvornår det gik op for mig at jeg var afhængig af det stads.. tog det nok mere bare som.. jamen det er der jo nok ikke så meget at gøre ved og så røg jeg ellers lystigt videre.. men det der med at have et “moment of clarity” det er sku uhyggeligt nogen gange…

men åh gud det var skønt at få lakken af… og så kommer det jeg aller bedst kan li…

hvilken en farve skal man nu vælge ;D

P.S. Har brugt en flaske neglelakfjerner på omkring en måned… Er det overforbrug og/eller misbrug?

5 comments

 1. Hehe

  Altså jeg bruger også ca. 1 flaske neglelakfjerner om måneden, og jeg ser det bestemt ikke som værende et overforbrug. Altså man skal jo helst have neglelak på der matcher ens humør – hvilket jo skifter løbende.

 2. Mine kolleger ville besvime, hvis jeg tog neglelak med på arbejde. De har travlt nok med at kommentere om, hvor tit jeg skifter farve.

  P.S. Jeg bruger rimelig meget neglelakfjerner. Hurra for de stribede fra Matas 😀

 3. @ Katrine Åh det var skønt at høre.. så er jeg nok ik helt så afhængig som jeg troede 😉

  @Pixie Ja jeg arbejder heldigvis helt alene for det meste så jeg kan snildt sidde i 12 timer i neglelakhørm uden det rører mig 😛
  Jeg bruger Herôme’s den dyre… måske jeg skal til at finde en lidt billigere løsning 😛 ellers går jeg fallit på neglelakfjerner ;D

 4. Nej sådan er det jo…… 🙂 Så må vi jo lige se de professionelle gøre det.. ser frem til det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.