Hjælp :(

Jeg vågner hver dag op med en mindre fuglerede i mit hår… og sidst jeg var til frisøren viste hun mig en tot der var cirka 5 cm kort.. hun spurgte mig faktisk om jeg havde klippet en tot af håret selv 🙁 og det har jeg ikke.. så det eneste jeg kan komme frem til er at når jeg reder min fuglerede ud før eller efter et bad har det resulteret i jeg mangler noget hår.. vil gætte på det simpelthen er knækket hen af vejen.. Nå men af frygt for at ende op med en skaldet plet i baghovedet vil jeg høre om der er nogen derude der har et tips til hvad jeg kan gøre for at undgå at der flytter en fugl ind hver nat.. Jeg kan da ikke være den eneste med det her problem :(( Mit hår er desværre ikke langt nok til at blive flettet..

8 comments

  1. Hehe har skrevet nederst mit hår ikke er langt nok til at blive flettet 😛 men ellers tak for forslaget 😛

  2. En nathat simpelthen… tja det må jeg jo lige overveje… tror dog jeg sover alt for uroligt til at den blir på 🙁

  3. Jeg har i perioder laangt havfruehår(ekstensions) og så skal du bare se fuglerede efter en god nats søvn:)
    Jeg bruger Natusan Kids balsamspray- den der gule du ved, den der dufter af æble! Den er super god! Bar kom et godt spray i, lad sidde 1 minut eller 2 og red så håret forsigtigt med en kam…

    Knus MissMuffin

  4. Hej maria ved godt det er et gammelt indlæg men jeg sover altid enten med satin eller silke betræk, jeg er glad for det, også er det jo ikke så svært selv at sy..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.