Vind Luxus Vatrondeller og Cosmetic Sticks

Luxusvatsticks

Så har jeg som lovet endnu en lækker giveaway til jer 🙂 10 vindere får 3 pk. YniQ Vatrondeller og 1 cosmetic sticks pakke hver 🙂 Du deltager ved at skrive en kommentar hvor der står hvorfor du skal vinde…. 😉 Så finder jeg 10 heldige vindere på lørdag. Håber i vil være med! Del og like gerne på facebook hvis i har lyst til det og følg meget gerne på bloglovin og like der 😀 Held og lykke!

97 comments

 1. Årh dem har jeg godt kunne tænke mig at prøve læænge. Men har et lager af alt muligt der skal bruges op før jeg må købe nyt 🙂 men vinde det må.man jo gerne 😛

 2. Synes jeg skal vinde fordi jeg skal giftes på lørdag og så vil man jo gerne gøre lidt ekstra for sig selv :))

 3. Skal vinde da yniq er et super godt produkt. Der er rigtig godt hvis man har sat hud i ansigtet som jeg…..de er bløde og fnuller ikke når man bruger det.

 4. Jeg ville rigtig gerne vinde, fordi jeg synes, at man skal forkæle sig selv lidt og have fokus på også at gøre gode ting for sig selv. Men på et SU-budget kan det godt være svært at bringe lidt luksus ind i sit liv. Det her kunne godt hjælpe rigtig meget til det, og give en mere spa-agtig oplevelse derhjemme 😀

  God søndag!

 5. Jeg skal vinde fordi jeg ALTID mangler vatrondeller! Når jeg så endelig ejer nogen er de næste ikke til at bruge fordi de fnulrer og går fra hinanden (det er trist at være en vatrondel der ikke kan holde på sin bedre halvdel, haha 😉 ) Ej, jeg kunne godt tænke mig at prøve de her vatprodukter for at se om det er dem jeg skal investere i i fremtiden! 🙂

 6. Jeg vil gerne vinde da jeg lige her til morgen tabte mine vatrondeller på det våde gulv på badeværelset og de nu er røget ud 😛 hehe…

 7. Fordi jeg jo eeeelsker neglelak, og man har brug for noget ordentligt til at fjerne det med.
  Og så fordi jeg lige er kommet på SU igen og helt sikkert har brug for hjælp til luksussagerne det næste stykke tid 😉

 8. Jeg skal da vinde, fordi der er den perfekte plads til sådan et “vatrondelstativ” på min badeværelseshylde. Synes den virker piv praktisk, så pænt ja tak herfra 🙂

 9. Jeg håber på at vinde, fordi jeg har hørt at mange akne-ramte oplever bedringer i deres hud ved brug af disse.
  Mit problem er selvtillidsødelæggende, men hvor meget jeg end forsøger at strække min SU, KAN der simpelthen ikke blive plads til luksusprodukter i budgettet.
  Derfor vil det gøre mig lykkelig at få chancen for at prøve dem alligevel! (:

  Tak for en fed blog, som jeg selvfølgelig følger med i hver dag (:

 10. Har virkelig gerne ville prøve disse, har bare aldrig fundet plads i budgettet. SÅ det her ville jo være en fed mulighed for at vinde dem, og se hvad ¨all the fuzz is about¨ 😀

  Og som altid, tusind tak for de FEDE giveaways og en skøn blog, som jeg elsker at følge med i!! 😀

 11. Jeg skal vinde fordi jeg elsker neglelak og man har brug for noget ordenligt at fjerne neglelakken med og så man ikke har fnuller inden under neglelakken (som jeg kæmper med) da jeg hele tiden går med neglelak.
  Og elsker at følge med i din blog <3

 12. Normalt ville jeg skrive at jeg skulle vinde fordi jeg bare ALDRIG vinder noget, meeeen lige pludselig er det jo ikke sandt 😉 Men hey, så skal jeg da vinde fordi jeg har brug for nogle ordentlige vatrondeller til at fjerne mine nye lakker med 🙂

 13. Jeg skal vinde da jeg godt kan tænke mig at prøve YniQ Vatrondeller og cosmetic Sticks,jeg har ikke prøvet deres produkter endnu,men har kun hørt godt om det. 🙂

 14. Dem gad jeg godt prøve – har hørt så meget godt om dem, men endnu ikke fået dem prøvet.

  Smider et lod i puljen 🙂

  Kh Maria Seidelin

 15. Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg har hørt så meget godt om de skønne produkter fra YniQ.
  Min teenagedatter bruger også en del vatrondeller, så dem kan vi altid bruge flere af her i huset 😉

 16. Har tidligere set din anmeldelse af deres vatrondeller, så ville meget gerne afprøve dem inden jeg bestiller en masse. Så derfor krydser jeg fingre for at de bliver mine. Mvh

 17. Jeg vil super gerne vinde de berømte YniQ, føler mig lidt udefor, eftersom jeg slet ikke har prøvet dem endnu! 🙁

 18. Jeg synes at jeg fortjener at vinde forsi jeg har læst mange anmeldelser af Yniqs produkter, men endnu ikke har prøvet dem.

 19. Hej Rijah,

  Jeg synes jeg skal vinde da jeg i 23 år har bidt negle og de først nu er blevet så lange at neglelak rent faktisk er pænt! 😛
  Dog er/var min passion for neglelak ikke hæmmet af det så har lige pt over 150 farver der skal prøves! så det ville være super rart at have nogle lækre kvalitets vatrondeller til at fjerne dem med igen 😉
  Vatpindene ville det være rart at vinde da jeg har sarte øjenomgivelser og ikke tåler noget kommer i øjet, hvilket det nogle gange gør med alm vatrondeller fordi de skal vædes så meget før produktet virker 🙂

  Mvh Pernille

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg er løbet tør.. Jeg nødkøbte budgets rondeller for at kunne få lakken af.. og de er bare ikke gode nok!! Once you go yniq, you never go back 😉

 21. Nice nice….lige en gevinst for mig.
  Bruger dagligt vatrondellerne og røret er ved at være tomt.
  Håber jeg er heldig 😉

 22. Da jeg bruger Cliniques tre-trins-serie ville det være rart med nogle vatrondeller, der ikke sluger alt for meget skintonic, og derfor kunne det være fedt at prøve disse! 😀 Det er skønt, at du har så mange lækre give-aways. 😀

 23. Jeg er netop løbet tør for vatpinde, og jeg kunne godt tænke mig at prøve dem, man kan vinde her.

 24. Har kigget på disse vildt længe, og har tænkt på at købe dem. Men jeg vil gerne være helt sikker på, at de er det værd.
  Jeg er så træt af vatrondeller, der fnulrer. Især når jeg renser negle med neglelakfjerner + vatrondel før jeg lægger neglelak, og der så er fnuller, der blandes med lakken. IH!

  Og jeg lægger altid mascara på øjenlåget. Især nede ved vippekanten, men sommetider også helt op til øjenbrynet. Suk. Kunne godt bruge nogle lækre vatpinde til at fjerne det 🙂

 25. Fordi jeg er håbløst bagefter – Alle taler om Yniq… Bare ikke mig; jeg har nemlig ikke prøvet mærket endnu. Hurra for mit lille stash af vat.

 26. Godt “værktøj” vil jeg bestemt gerne vinde! Jeg håber, de dejlig ting skal bo hos mig.

 27. Jeg skal vinde, fordi det er de mest fucking fantastiske vatrondeller i verden, og jeg ved grød ikke har råd til at købe dem selv, fordi jeg er det fattigste menneske i verden. Og fordi jeg mangler noget til at fjerne glitterlakker med, og der er de bare de eneste, der ikke falder fra hinanden!

 28. Det er jo bare et af de bedste mærker, når man leger med lak, så at får noget mere værktøj, ville da være for skønt (:

 29. Fordi jeg trænger til lidt luksus i hverdagen. Jeg er for tiden rigtig træt af min krop, har mistet halvdelen af mit hår pga psoriasis og har udslæt pga. endnu en eksemsygdom. Jeg trænger til lækre sager som kan forsøde mine skøhedsrutiner

 30. Jeg har flere gange været ved at bestille en god portion af både vatrondellerne og cosmetic sticks, men har endnu ikke fået gjort alvor af det.
  Med de mange fantastiske anmeldelser rundt omkring, så er det lidt ærgerligt, at de er så svært tilgængelige 😉 Men mon ikke det kunne blive anderledes i fremtiden? Jeg vil da i hvert fald foreslå vores lokale Duft og Natur (helsekost) at få dem i sortiment 😀
  Så jeg vil rigtig gerne prøve dem – så jeg ikke tøver med at trykke “bestil en masse”, næste gang ;D

 31. jeg skal vinde fordi jeg lige er begyndt op studie og derfor er på SU og derfor har meget få penge at gøre godt med om måneden – og så kunne man jo godt bruge lidt luksus 😀

 32. Fordi jeg har hørt så mye godt om dem, at de må da klart komme hjem så jeg kan så avprøvd om de er så gode som rygtet vil ha det til;)

 33. Jeg skal vinde fordi min søn på 18 måneder har fundet ud af at tage dem ud af pakke og sidder selv “og fjerner” lak fra tæer og fingre. Desuden går der 3 3/4 til når vi planter karse ( som vi er rigtig gode til). Så hos os bliver de flittigt brugt og værdsat 🙂

 34. Åh, skøn præmie!
  Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg tit og ofte bruger glimmer og textur lakke, og der er YniQ’s slidstærke vat rondeller altså de bedste, så man ikke sidder med fnuller over det hele. Og de fine cosmetics sticks får jeg brug for, da jeg stadig ikke kan klare mig helt uden clean up efter at have lagt neglelak <3

  Krydser fingre og tæer!! 😀

 35. Har altid gerne villet prøve disse luksus vatrondeller og vatpinde. Både til makeup og neglelak. Det ville være lækkert at kunne forkæle sig selv lidt 😉
  Dejligt blog 🙂

 36. Hej:-)
  Jeg skal vinde pga. Jeg har prøvet jeres produkter før og jeg elsker dem, men de er blevet brugt op nu. Så jeg kunne helt vildt meget tænke mig at vinde flere. Det var derfor jeg vil vinde håber jeg vinder.
  Mvh.smilla:-)

 37. Jeg skal vinde fordi jeg elsker deres vatrondeller.
  Det er en lille dagligdags luksus for mig at bruge dem, desværre er jeg løbet tør.
  Når økonomien ikke er til selv at købe lige nu, kan jeg jo håbe på at vinde i stedet:)

 38. Jeg har har aldrig prøvet dem, men har hørt det skulle være et super godt produkt 😉

  God dag

 39. jeg har ikke prøvet dem endnu , og kunne godt tænke mig at prøve dem nu hvor jeg er løbet tør for dem jeg plejer og have

 40. Jeg skal vinde fordi:
  Jeg har først opdaget de eksisterer nu….pinligt :-S og vil så frygtelig gerne prøve dem/skifte til dem, da jeg allerede er overbevidst om, at de må være de bedste produkter ever, pga af alle de super gode anmeldelser jeg læser her på nettet!

 41. Jeg skal vinde fordi jeg snart løber tør for jeres helt vidunderlige vatrondeller.

 42. Fordi de er geniale at fjerne lak med, men til gengæld også dyrere end Matas’ og derfor kigger min SU ondt på mig hvis jeg overvejer at købe dem – derfor kunne det være genialt at vinde dem og omgå SU’en 😛

  – Mette

 43. Hvorfor jeg skal vinde, tja. Hvorfor ikke.
  Vil gerne prøve før jeg overvejer, at blive fast kunde.
  Tænk at vinde lidt luksus. Det ville gøre godt…(også for min pengepung)
  Har kun hørt Godt om produkterne.

 44. Det ville være dejligt efter som jeg lige er blevet student, også har jeg bare hørt så meget godt om mærket, så det ville være lækkert at kunne prøve det af før jeg evt. begiver mig ud i at skulle bestille en masse hjem ((:

 45. Jeg skal vinde fordi jeg altid har problemer med mine nuværende vatrondeller – jeg tror jeg har brug for sådan nogle luksuriøse 😉

 46. Uhh total yndlings vat! Jeg er blevet ret begejstret for begge produkter, efter at have fået dem i en Goodiebox. Vatrondellerne suger rigtig godt og er super bløde, og vatpindene er bare geniale til at rette makeup og neglelak. Jeg er dog ved at løbe tør for begge dele, derfor skal jeg vinde! 😀

 47. Jeg skal vinde, fordi jeg kommer hjem fra Kina om små to uger – og jeg er allerede ved at løbe tør nu! (Og det er virkelig discount) Det kunne være så lækkert med en velkomstgave – især fordi præmien indeholder noget, som jeg faktisk mangler 😉
  Kh Shanice

 48. Uh, hvor lækkert! Deltager da 100%.
  Jeg vil ikke sidde og argumentere for, hvorfor jeg skal vinde – for alle tøser har vel brug for vatpinde og vatrondeller, lige så meget som jeg har! Jeg krydser bare fingre for, at jeg vinder.

 49. Nice giveaway!

  Jamen jeg skal vinde fordi at nu har jeg gennem hele mit liv brugt enten vat eller billige vat rundeller der går fra hinanden og suger alt for meget neglelak fjerne og makeup fjerne, jeg har overvejet at prøve yniQ men har også bare tit tænkt “arg så gode kan de da heller ikke være…” så nu vil jeg gerne overbevises om at de er bedre end dem til en 10’er i SPAR 😉 også har jeg hørt at deres vatpinne skulle være super gode til at fjer maskere på øjenlåget liger over vipperne og det kunne jeg godt bruge 😉

  nicenails-byastrid.blogspot.com

 50. Jeg er simpelthen nød til at vinde denne giveaway:0) Jeg har kun hørt positivt om disse lækre vatrondeller, men har bare ikke selv fået købt dem endnu. Det vil jo være en god måde at få afprøvet dem på;0) Krydser fingre:0)

 51. De ser bare hammer lækre ud, og ville passe fint ind på mit efterskole-værelse. Nå ja, og så er jeg ved at læbe tør for vatrondeller.

 52. Jeg skal vinde, fordi jeg godt kunne bruge nogle nye vatrondeller 😀
  Dem, jeg har, har det med at flosse og sådan.
  Derudover har jeg også læst de andres kommentarer, og nu har jeg bare fået endnu mere lyst til at prøve de lukseriøse vatrondeller!

 53. Jeg ville gerne vinde, fordi jeg har tænkt over at prøve dem lige siden du først skrev om dem 🙂

 54. Jeg har hørt meget om disse vatrondeller, men dog aldrig prøvet dem.
  Som Matas pige sværger jeg til Matas’ egne vatrondeller, de er bare de bedste. Så kunne være sjovt at se om disse kan omvende mig 🙂

 55. Jeg vil meget gerne deltage, og synes det er mig som skal vinde, da jeg elsker kvalitet og luksus, og disse ligner noget lige indenfor den genre ! 🙂

  Mvh.
  Kathrine H. Hansen
  kathrine0909@gmail.com

 56. Jeg kan ikke rigtig forestille mig, at Yniq skulle være så meget bedre end mine almindelige budget-rondeller fra supermarkedet. Derfor synes jeg også, at jeg skal vinde – så kan jeg måske få gjort mine fordomme til skamme 😉

 57. Jeg er ved at løbe tør for disse fantastiske vatrondeller og har længe gerne ville prøve vatpindene, derfor skal jeg vinde 🙂

 58. Åh, er jo ikke meget for at fedte for mig selv, men synes jeg bør vinde, fordi jeg faktisk aldrig har prøvet deres vatrondeller før, og så ville det være super lækkert at få lidt at “forkæle” sig selv med, når man lige er flyttet hjemmefra, og ikke har luft i budgettet til luxsus vatrondeller 😛

  – Super læks giveaway og super læks blog, er rigtig glad for at følge med 🙂

 59. Hvorfor skal jeg vinde??
  Jeg har hørt en masse rose Yniq’s produkter
  til skyerne, men har endnu ikke prøvet dem! 🙁
  Så vil da mægtigt gerne selv prøve dem, og selv
  danne mig en mening om deres produkter!
  Knus <3

 60. Jeg skal vinde fordi jeg synes, at vatrondeller bare er vatrondeller og ikke noget at promovere. På denne måde kan jeg enten få af- eller bekræftet alle mine fordomme! 😉

 61. Fordi jeg prøver at udskifte mine faste produkter med bæredygtige, og gerne vil prøve disse 🙂

 62. Jeg skal vinde fordi jeg simpelthen ikke tror på, at simple vatrondeller kan være fantastiske! 😀

  Jeg vil SÅ gerne æde mine ord 🙂

  Kh Marianne L

 63. Hej rijah.

  Jeg vil super gerne vinde fordi jeg elsker deres produkter og hver gang jeg står og mangler er de ikke på tilbud og jeg køber gerne mange på en gang.

  Hilsen Nanna

 64. Jeg skal vinde fordi YniQ Luxus Vat Rondeller er den bedste ressource til min hud og mine plejeprodukter. Ansigtets indpaknin skal holde hele livet, og fortjener kun det bedste. Og så har jeg endnu ikke prøvet YniQ Cosmetic Sticks, men vil gerne prøve at fuldende min make-up med dem. 🙂

 65. Jeg skal vinde fordi YniQ gør det bedste for mig, og fordi jeg lige har postet en masse penge i et juridisk studieforløb. 🙂

 66. Jeg har aldrig prøvet dem, men det kunne være så skønt med lidt luksus til hverdagen 🙂

 67. Jeg burde vinde, fordi jeg for det første har rigtig ondt af mig selv, ligger med snot i hele hovedet og har det rigtig elendigt. For det andet kender jeg ikke til Yniq, men har været inde ogg læse deres hjemmeside, og det lyder til at være et rigtig godt produkt.

 68. Jeg skal vinde, fordi jeg har prøvet YniQ’s vatrondeller i min GoodieBox på et tidspunkt og blev helt forelsket i dem.
  For at være lidt nørdet, går jeg lidt op i mine vatrondeller – jeg køber ikke hvad som helst, det skal helst være et bestemt mærke for at de ikke fnuldre og går fra hinanden.
  Har i de seneste år kun brugt Matas’ vatrondeller -men har som sagt forelsket mig i YniQ’s, er bare ked af at jeg ikke kan købe dem i en fysisk butik (eller kan man? :O )

  Derfor skal jeg vinde. 🙂

 69. Vil vildt gerne vinde, da jeg kun har hørt godt om yniq..

  Har dog ikke fået taget mig sammen til at få dem købt endu, så måske jeg er heldig at lykkens gudinde kommer mig i forkøbet ? 🙂