Vinderen er…

Tusind tak for alle jeres kommentarer, vi kan vidst hurtigt blive enige om det er KAOS og Nothing duftene der vinder en plads i vores hjerter som det første minde om GOSH 😀 Det var i overvejende grad dem der er flest af.. Rimelig sejt alligevel synes jeg 🙂 Nå men i har jo nok allerede læst hvem vinderen er inden jeg har skrevet det, så må jo hellere komme til det 😀

Vinder

Tillykke Kristina. Send mig en mail med din adresse til blog@rijah.dk 🙂 Hører jeg ikke fra vinderen inden 3 dage så trækker jeg en ny vinder 🙂

Frygt ej kære læsere hvis i ikke vandt i denne omgang, har en skøn giveaway klar lige om lidt, hvor der bliver 10 heldige vindere 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.