GOSH Kind of Pink

Jeg har selvfølgelig også den sidste GOSH til jer i dag, nemlig Kind of Pink. Den er så fin pink og jeg har bare ikke kun fange den på mine billeder 🙁 Synes virkelig det er ærgerligt, men den er altså meget mere pink end hvad i kan se her. Den er helt vildt flot 🙂 Der er to lag på alle neglene her og tørretiden var ganske som forventet. Nu har i set alle de nye lakker, hvad synes i umiddelbart om udvalget? 🙂

Husk at deltage i giveaway’en om denne lak og de 4 andre nye lakker fra GOSH lige her 🙂 Jeg finder en vinder i aften 😉

GOSH Kind of pinkGOSH Kind of Pink

Produktet var en gave ifbm. med event

2 comments

  1. Nogle gange ville man virkelig ønske, at lakfolkene testede deres lakker på billeder, før de udgav dem. Man går både glip af nogle fine lakker og køber nogle skrækkelige nogen, fordi billederne snyder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.