Vind 2 sæt L'Oréal Nails à porter by Color Riche

Har fået lov til at udlodde 2 sæt af de flotte sæt med kunstige negle fra L’Oréal Nails à porter 🙂
I kan se Killer Nude i action på mine negle i mit indlæg her 😀Nailsaporterrijahdk

Du deltager ved at:

1. Følge bloggen på facebook og/eller bloglovin

2. Smid en kommentar hvor du skriver om dine erfaringer med kunstige negle. Vil da gerne høre om i har været igennem det samme som mig 😛

Thats it 🙂 Finder en vinder til næste Top To Torsdag, så kan jeg lave en “live” trækning af vinderne, fordi der er faktisk hele to vindere af hver sæt 😀 Yay!

Håber i vil deltage og hvis i har lyst til at dele indlægget så må i meget gerne gøre det <3

Produkterne er venligst sponsoreret af L’Oréal Danmark

57 comments

 1. Jeg har kun prøvet kunstige negle én gang og det var nogle billige nogle jeg fandt i Netto. De så ud som om jeg havde gule negle og pillede dem af efter en halv time, da jeg intet kunne lave med SÅ lange negle.

  Foretrækker mine egne negle med lak eller stickers på. Ingen gele eller akryl til mig 🙂

 2. Jeg har absolut ingen erfaring med kunstige negle, men jeg synes simpelthen at disse er så fine, så dem vil jeg meget gerne vinde!

 3. Jeg har kun prøvet kunstige negle én gang, og det er efterhånden ti år siden, hvis ikke mere.

  Det foregik i selskab med en veninde. Mine faldt af indenfor få minutter. Hendes sad urokkeligt fast, trods der var brugt samme negle og lim. Jeg tror faktisk hun endte med at måtte sidde med hånden i acetone, før de langt om længe kom af.

 4. Jeg har ikke prøvet kunstige negle endnu,men kunne godt tænke mig at prøve,da jeg synes det er flot,især til festlige lejligheder. 🙂

 5. tja har jo ikke selv prøvet det.. 🙂 men har set rigtig mange da min kæreste laver det og jeg er faktisk blevet vild med det.. synes det er fantastisk flotte negle hun har på.. love it <3

 6. Jeg har prøvet kunstige negle en gang før, og det var simpelthen det mest besværgelige, jeg nogensinde har prøvet. De faldt hele tiden af, og limen ødelagde min negle.

 7. Jeg har prøvet kunstige negle 2 gange før, de var fra Depend og de var fra samme pakke, de røg rigtigt hurtigt af, men dengang var jeg også mere vild end jeg er nu ;-), har aldrig prøvet at limen har ødelagt mine negle heldigvis 🙂

 8. Åha jeg har kun prøvet kunstige negle 1 gang før. Jeg var 14-15 år og købte sådan et sæt i matas fra Depend. Det gik jo helt galt. Jeg havde for det første slet ikke tålmodighed til at sidde stille så længe den lim tog om at at tørre og da den endelig tørrede fald de af bare man så meget som kiggede på dem – nej det dur slet ikke for mig. Det hjalp så heller ikke at jeg dengang var målmand på mit fodboldhold og ja målhandske og falske negle dur slet ikke. Men de her virker virkelig fine og super smarte og jeg er jo blevet en del ældre siden så jeg er helt sikkert klar til at prøve sådan noget midlertidigt noget – gele eller akryl pige bliver jeg aldrig 🙂

 9. Jeg har både prøvet den billige slags fra Matas hvor man bare skulle lime nogle plastik negle ovenpå sine egne. De passede dog ikke særligt godt til mine meget c-formede negle og der sad en masse skidt under dem, ad.
  Har også prøvet gele tipper. De var utroligt flotte i ca. 1½ uge, så voksede de så meget ud at man kunne se et 3 mm af min egen negl.
  Det så ikke særligt flot ud, og da de brækkede af røg der et helt lag af min egen negl med av av. Så jeg har generelt dårlige erfaringer med dem, så jeg foretrækker helt klart mine egne negle.

 10. Jeg har både gode/dårlige erfaringer med akrylnegle.

  Mine erfaringer med de der klisterpånegle, er nok omkring 20 år gammel, så det tæller vel ikke som brugbart?

  Nå… Tilbage til akrylnegle:
  Jeg er helt vil med looket og det at de ikke knækker! Jeg har desværre ikke særligt gode erfaringer med holdbarheden, det er lige som om de slipper ved negleroden allerede efter et par dage/en uge, og så kan jeg gå og “klikke” med dem til de enten går løs eller flipper af – oftest med det resultat, at noget af neglen følger med. Så render jeg rundt med flossede negle (midt på neglen) indtil det er groet væk.
  …Og så kan jeg heller ikke finde ud af at tage dem af – uden at få samme resultat, som når jeg flipper dem af. Jeg bruger acetone og sølvpapirsmetoden, men måske jeg ikke er tålmodig nok :´(

  Jeg har lige fået endnu en omgang på – selvom jeg ved, at det smadre neglene i flere måneder efter… Ja, nogle mennesker bliver bare ikke klogere med hverken alderen eller erfaringerne 😛

  Eller… Måske man skulle prøve disse? Det lyder jo som en supernem (og billig) måde at få nye negle 😉 (Til den pris, kan jeg jo få 5-6 sæt for prisen for en gang akryl *griner*)

  Synes ihvertfald begge sæt egner sig til Nytårsnegle 😀

 11. Jeg har meget lidt erfaring med kunstige negle… Havde et sæt på i mine tidlige teen år, men de faldt af hele tiden 🙁 så det har jeg ikke forsøgt mig med igen siden… Men hørt meget godt om at disse skulle være noget “blødere” end normale akryl negle og derfor lidt mere behagelige at have på 🙂 Kunne godt finde på at afprøve om det passer 😀

 12. GUD HVOR ER DE FLOTTE <3

  DET ER MANGE ÅR SIDEN JEG SIDST HAR PRØVET AT HAVE KUNSTIGE NEGLE PÅ, MEN FOR POKKER DET ER FLOT <3

 13. Mine erfaringer med kunstige negle er få og dårlige. Jeg kan simpelthen ikke få lortet til at blive siddende, og så er de ofte alt for lange til mig – håber at præmien er lige så fantastisk, som du skriver 🙂

 14. Jeg har prøvet det ret mange gange da jeg elsker alt med neglelak, og har lagt det på alle piger i min klasse.og elsker dem fordi de er hurtig at sætte på og nemme og så holder de godt og så findes der så mange forskellige slags love ❤❤❤❤❤

 15. I mine teenageår brugte jeg det til festlige lejligheder, meen de nåede altid at falde af inden aftenen var omme, så jeg ville gerne prøve den nye generation af falske negle. Jeg synes de er rigtig fine når der er nailart på, så slipper man for at bruge tid på det.
  🙂

 16. De lyder altså mega smarte, de der! Og især den sorte med guld, synes jeg er vildt flot 🙂

  Mine erfaringer med kunstige negle er ikke særlig gode. Det er mange år siden, jeg sidst har prøvet (mest når min storesøster skulle have nogen på), men jeg husker det som om, mine negle var meget lange og stive – og er der noget jeg ikke har det godt med, så er det lange negle.
  Desuden kan jeg huske en eller flere af neglene altid faldt af i løbet af en aften. Det så ikke særlig smart ud og så stod man der med én negl fuld af indtørret lim og uden lang negl..

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget mere naturligt, skal vi sige det på den måde 😀

  1. Damn it, Tlf… Gik lidt for stærk. Og jeg har altid synes kunstige negle var for lange, og da jeg en gang gav mig i kast med dem, opgav jeg er at have forsøgt at file to negle ned…

 17. Hvor se bare flotte ud, lige sådan nogle jeg kunne ønske.

  Jeg har igennem 25 år været neglebider 🙁 hvilket er en yderst dårlig vane, som jeg tror er lige så svær at slippe som rygning 🙁

  Jeg har derfor en del gange benyttet mig af kunstige negle (gelé og acryl), hvor jeg har “snydt” mig til smukke negle.

  Da jeg for nogle år siden tog en “kold tyrker” og stoppede neglebideriet har der desværre fulgt nogle “bivirkninger” med. Mine negle revner/flækker, de er meget tynde så de knækker også. Jeg har prøvet div. vitaminer både i pilleform men også som en repair-lak, men intet hjælper 🙁

  Håber jeg kunne være heldig at prøve jeres produkt.

 18. Jeg kan huske at jeg elskede at gå med kunstige negle, da jeg var i mine yngre teenagesår, men nu holder jeg mig til de naturlige negle:D

 19. Jeg har min første gang til gode, hvad kunstige negle angår. Kan derfor ikke dele ud af erfaringer på den konto.
  Kunne godt tænke mig at prøve disse lidt mere harmløse af slagsen 🙂 Jeg har altid syntes det måtte være ‘farligt’ for egne negle at skulle den barske tur igennem med nedfilen og lim etc. Jeg holder mig til det naturlige.

 20. Jeg følger dig på både Bloglovin og Facebook 🙂

  Jeg har faktisk aldrig prøvet at have falske negle på – fordi jeg bruger kontaktlinser stort ser hver dag, og kan ikke helt overskue at skulle pille dem ud igen med lange negle, men dem her er jo ikke så lange (og helt vildt flotte, så måske det her bliver første gang? 😉

 21. Jeg følger dig på både Bloglovin og Facebook 🙂

  Jeg har faktisk aldrig prøvet at have falske negle på – fordi jeg bruger kontaktlinser stort set hver dag, og kan ikke helt overskue at skulle pille dem ud igen med lange negle, men dem her er jo ikke så lange (og helt vildt flotte, så måske det her bliver første gang? 😉

 22. Havde kunstige negle da jeg arbejde på bar.. Da det var den eneste mulighed for, at pæne negle når man fx vasker op, pudser glas, mixer cocktails osv hver dag.
  Siden har jeg desværre ikke fundet nogen jeg synes om.. Men de her er jo bare for flotte ❤ dem må jeg bare ha ❤

 23. Jeps, jeg har i teenageårene eksperimenteret med de der lim-selv-på-negle, og de smadrede mine negle totalt. Aldrig igen! Aldrig!

 24. Har prøvet gelenegle en enkelt gang. Min oplevelse var nogenlunde. Resultatet var pænt, men det var som om at den ‘brændende’ følelse man får under lampen blev ved i en f mine fingre! Meget mærkeligt. Desuden mistede jeg ret hurtigt en af tipperne 🙁 Men pæne var de nu 🙂

 25. Har prøvet de billige fra Kvickly for flere år siden hihi sikke noget l*rt. Har flere gange overvejet de nye fine kunstige negle og neglestickers. Så vil være fedt at vinde 🙂

 26. Mine erfaringer med kunstige negle er rimelig begrænset. Sidst jeg eksperimenterede med det, var jeg nok omkring 12 (det er 10 år siden nu!!), og det var sådan nogle virkelig billige, grimme nogle, som min veninde havde med hjem fra Holland. Jeg synes dengang, jeg var virkelig hot med dem på!! 😉

 27. Hold nu fast, de er fine, de der negle! De må gerne bo på mine fingre.

  Mine erfaringer med kunstige negle begrænser sig til min tidlige ungdom, hvor man så absolut skulle forsøges – de var alt for lange, limen var både for stærk og for svag. Jeg skulle til fest på handelsskolen, en røg af allerede inden jeg var landet, resten gjorde deres exit løbende hen over aftenen. Ikke et hit.
  Og så har jeg prøvet de horrible fastelavnsnegle… men det tæller vidst ikke.

 28. Jeg har prøvet kunstige negle et par gange, men det er efterhånden ved at være nogle år siden. Måske lidt for billige for jeg havehele tiden fornemmelsen af at de faldt af – Og neglen til tommelfingeren var for smal…

 29. Deler i min egen lille gruppe for piger, der elsker fine negle. 🙂

  Har fulgt dig på fb & lovin’ ca. altid. 🙂

  Bruger lak & “klistermærker”, men har aller prøvet kunstige negle, men jeg er så frisk på at prøve. Især dem med guldtip er fantastiske at se på. <3

 30. Hejsa
  Har ALDRIG prøvet kunstige negle. Jeg lakerer mine og syntes det gør den stærkere..
  Vi dog gerne prøve også skal det være dem med guldkanten, de er da for seje.
  God dag / Rikke ☀

 31. Åhr jeg har desværre ikke god erfaring med kunstige negle – de ender altid med at se alt for kunstige ud, og de holder max en aften på mig 🙁 Så det ville være fedt med nogle som rent faktisk kunne holde lidt og som var pæne og ikke alt for plastikkede.

 32. Jeg har ingen erfaring med kunstige negle, da jeg er lidt bange for om jeg kan få dem af igen uden at maltraktere neglene. Siden du ikke oplever det problem, så vil jeg gerne vove mig ud i det. Jeg håber jeg vinder 🙂

 33. Jeg har prøvet kunstige negle en gang for nogle år siden, det var et billigt mærke, da jeg bare lige skulle prøve kunstige negle… men synes de var for lange til mig og så synes jeg også kunstige negle ofte ser for kunstige ud…
  Men jeg er klar til at prøve kunstige negle igen, de ser jo rigtig fine ud og så ser de heller ikke så lange ud 🙂

 34. Jeg har prøvet kunstige negle et par gange efterhånden, da det jo (burde) er en let måde at “fornye” sine negle lidt på. Hver gang er jeg dog blevet slemt skuffet. Jeg har næsten ikke engang fået sat den sidste negl på, før en af de første irriterer mig så meget, at jeg er ved at pille den af. Jeg føler nemlig ikke rigtig, jeg kan bruge mine fingrer til noget, da det simpelthen føles så unaturligt stift. Og de gange jeg ikke har pillet dem af med det samme, synes jeg ikke, de har holdt særlig længe, før de selv er knækket af mine negle.

 35. Virkelig dårligt! Hader det fordi det ødelægger neglene men har hørt om det er de skulle ikke ødelægge dem så vil vildt gerne prøve dem! 🙂

 36. Jeg følger dig både via FB og Bloglovin. Jeg har absolut ingen erfaringer med kunstige negle, så jeg vil meget gerne prøve et sæt.

 37. Jeg havde inden en bytur lavet en fransk manicure med kunstige tipper. På vej hen til min veninde falder den første tip af, og jeg køber noget sekundlim i en kiosk, limer tippen på og smider sekundlimen i min meget dyre håndtaske. Da jeg senere på natten skal bruge noget i tasken, opdager jeg, at tuben med sekundlim er utæt. Alt i min taske er limet sammen i klumper! ALT! Eks. en mønt på en lipgloss på min telefon osv.
  Min ven Kristian synes bare, at det var sjovt. Typisk mænd.

 38. Jeg har prøvet kunstige negle få gange. Har elsket dem mens de var på og hadet dem lidt bagefter, fordi limen ødelagde mine negle. Så måske er det denne slags jeg skal prøve næste gang 🙂

 39. Jeg har overhovedet ingen erfaring med kunstige negle. For det første fordi jeg ikke bryder mig om, at det ser så kunstigt ud. For det andet fordi jeg aldrig har haft de store problemer med mine negle – de er pæne og bliver nemt lange.
  Men dem fra L’Oréal synes jeg, virker meget naturlige. Og skulle jeg prøve, skulle de klart være dem 😉

 40. Jeg har prøvet kunstige negle før, men de var desværre lidt for lange til hverdagsbrug og faldt hurtigt af. Neglene fra L’oréal ser dog ud til at være en rigtig god længde 😀 Jeg synes kunstige negle, som har farver, kanter, detaljer osv er superflot, så det ikke bare ligner noget man kan lave med neglelak 🙂

 41. Da jeg selv har meget skrøbelig negle, der knække og revne meget let, har jeg faktisk benyttet mig en del af kunstige negle, da jeg selvfølgelig gene vil have fine feminine negle.
  Synes dog at det virker som om det har styrket min egen negle en smule, de får jo også lov til at gro under de kunstige uden at de brækker af.

 42. Jeg har aldrig prøvet kunstige negle, og har heller ingen planer om at prøve dem 🙂

 43. Jeg har aldrig prøvet kunstige negle jeg har simpelthen synes at de har set for kunstige ud altid. Men dem her de ser da for fede ud og det virker også ret nemme at sætte på. Dem vil jeg elske og prøve!! 😀

 44. Har kun prøvet en gang, efter at være blevet inspireret på pinterest… Jeg køber aldrig de billige igen!
  Men hvor er de to sæt fine 🙂

 45. Jeg har prøvet mange forskellige slags kunstige negle. De mest mindeværdige var et par jeg havde på nytårsaften 2000. Det var med en slags klister, og altså ikke lim. De var piv flotte, men da jeg lige skulle hjælpe med opvasken, så gik der ikke lang tid, før mine kunstige negle flød rundt oven på opvaskevandet som små både. Det var ligesom ikke en succes 😉

 46. Jeg har flere gange prøvet kunstige negle da jeg var yngre – f.eks. op til galla eller nytårsaften. Jeg har kun prøvet at få det lavet hos en professionel. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at give disse et forsøg!

 47. Uhh jeg ville elske at prøve de negle- har absolut ingen gode erfaringer med sådanne negle så ville være fantastisk hvis jeg ku nu <3

 48. Jeg har ingen erfaring med det, desværre. Jeg har altid synes det så meget plastic/fake ud, men jeg synes det er blevet meget mere spændende med de her “klistermærker”. Det er som om det ikke ser så tacky ud mere 🙂

 49. Jeg har prøvedt billige kunstige negle som falder af efter den første time.

  Jeg har prøvet gelenegle for nogle år tilbage og den var jeg meget meget glad for (bortset fra at jeg synes der samler sig en del skidt underneden- adr)

  Jeg har ikke prøvet disse stickers men kunne godt tænke mig , at det kræver lidt øvelse for at få den til at sidde rigtigt

  Eva// eva_vejlstrup@hotmail.com

 50. Da jeg var lidt mindre elskede jeg falske negle selvom de kun holdt en dag fordi jeg blev irriteret og pillede dem af 😉 men elsket at man ikke skal bruge lim for det synes jeg virkelig fucker ens negle op en gang i mellem 😉

 51. Jeg har ingen erfaring med kunstige negle, men har erfaring med neglebidning. Er heldigvis stoppet, efter at have prøvet i 2 år 🙂
  Følger dig via. bloglovin nu 🙂

 52. I’m in! Følger dig både på facebook og bloglovin i forvejen 😀

  Hvad er mine erfaringer?
  Well, opgav dem en lang periode, fordi jeg åbenbart altid skulle være så heldig, at i stedet for at limen til neglene rent faktisk kom på neglene, så kom de over alt på mine fingre i stedet, så de klistrede sammen og jeg blev stik tosset fordi jeg sad der med sammen klistrede fingre og havde lyst til at kyle det hele af pommerns til! 😀 Men har da haft heldige forsøg siden! 🙂

  Mia L.
  miasunivers@hotmail.com