Matas shopping

Inden mit bilkøb igår var jeg nede og shoppe lidt i Matas med mit gavekort fra fødselsdagen og her er hvad det blev til, lakkene i hvert fald, købte også en masse andet 😉

Volcanic Red 09
Billedet får den til at se lidt flad postkasserød ud, men det er den absolut ikke. Den har også lidt skær af pink/lilla over sig og den er flot på. Kommer nok et billede op af den når jeg lige får taget mig sammen 😉

Depend nr. 156
Denne er nok bedst til at skulle over en en anden lak, da det er små stykker uhm ja ved ikke rigtig hvad det kaldes men små “flakes” der er i og da jeg prøvede det over en lilla lak i går var der et fedt lysspil, så tror den skal bruges til det fremover

Nilens Jord No. 672

2 lag mener jeg. Jeg prøvede det først oven på en lilla lak jeg har og det så også rigtig fedt ud
Lidt synd de ikke bruger navne til deres produkter, synes ikke rigtig 672 beskriver farven :s ihvert fald ser den kedelig grå ud her, men det er den absolut ikke der er en hel masse farver i glitteret. Det er ikke engang en rigtig glitter lak da stykkerne er så små at det er nemt at få den af, hvilket glitterlak ikke er normalt.
Anede ikke at Nilens Jord lavede lakke og vil sige jeg blev positivt overrasket over at stifte bekendtskab med denne. Den er i øvrigt både parfume og parabenfri.

Ikke købt i Matas, fandt bare billedet på kameraet 😛
Barry M – Baby Pink
Et glemt billede jeg lige fandt. Den skal have ret mange lag før at lakkens farve kommer frem. Tror jeg er oppe på en 3 lag her og der kan man stadig ane det øverste af min negl igennem. Jeg synes dog stadig den er flot ;D

7 comments

  1. Jag har också nagellacket från Depend och det fungerar bäst för layering. Det är för skirt för att fungera på egen hand.

    Men fint är det 🙂

  2. Jeg bruger meget Barry M/ synes også der skal en del lag til/ men til gengæld holder den så fint/ 🙂

  3. Ja jeg er helt enig, det er helt klart yndlings og billig også 😉 det er klart dem jeg har flest af 😀

  4. Mange tak 😀 Har omkring 8 lakke der kommer med posten i løbet af de næste 2 uger.. er næsten ved at dø af spændning, kan slet ik vente mere! :DD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.