I dag…

..skal jeg til Lyngby og en tur i Magasin og en tur i Lyngby Storcenter.. har ikke rigtig været derinde før andet end når der var lukket og vi skulle fordrive tiden inden en bif tur. Skal finde en gave til min kæreste og har ingen ide om hvad det skulle være.. Og hvis jeg vidste det ville jeg heller ik skrive det her fordi han læser med her 😛 Så kan desværre først flashe på lørdag 😉
Tror også jeg ryger en tur i Monki. Ikke fordi jeg har tænkt mig at købe noget mere fordi jeg ik rigtig ved hvad der er af ting og sager der 😛 så meget har jeg heller ik fulgt med i diverse indlæg om Monki 😛

Nogen der ved om der er nogen steder man kan købe piercing smykker i lyngby egentlig?

5 comments

  1. Lyngby Storcenter er nu et dejligt center 😀

    Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogen steder derude der har piercingesmykker. Men måske i Pandora & Pi, hvis du er heldig 🙂

  2. Shit har lige googlet.. de sælger jo tasker derinde også 😮 tør slet ik kigge der så 😛 kommer til at købe noget jeg ik skal ;D

  3. Nå fiksede det ved at gå ind og spørge og så hurtig ud igen :PP men tak for tippet ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.