DN / NOTD // China Glaze – Laced up

China Glaze – Laced up

Kan godt være jeg har en masse pink, men den her er bare sååå skøn.. elsker den og elsker China Glaze, virkelig bare verdens bedste børste de har i.. Glæder mig til at kunne bestille nogen flere om laaaaang tid. Fordi nu må jeg virkelig ikke mere. Og glæder mig rigtig meget til at flashe de fine lakke jeg har fået hjem den her gang. En omgang metallic nemlig! ;D

Og ja sry der har været lidt stille her de sidste par dage, fridage samtidig med min kæreste plejer vi at udnytte til at hygge os lidt. Så har været en tur ude og spise, set film og været på besøg hos min mormor og morfar i dag, min mormor blev 68 så vi var ude med en gave til hende. Nåå ja og så blev min kæreste 24 år igår. Ergo er han blevet gammel. Fordi vi mødte hinanden da jeg var 24 og han 22 og han har altid kaldt mig gammel så nu er han også blevet det ;D Vi havde en stille og rolig dag, først kom noget familie til brunch kl.11 og så kom der en masse af hans venner og resten af familie og venner kl.14 og så var der ellers boller og lagkage 🙂 herefter var det ret spontant så vi tog ud og bowle og derefter en tur på Buddinge (slang for Cafe M(Kebabsted) der ligger på Buddinge Station) og spiste noget tiltrængt mad og så tog vi hjem til os og så spillede vi poker. Ganske hyggelig omend meget lang dag, var oppe kl.9 og kom i seng kl.2-3 stykker og var evigheder om at falde i søvn fordi jeg frøs så meget 🙁 Så i aften har jeg bare slappet af og kæresten har været hos vennerne og se bold.

Min kæreste blev jo som sagt gammel så det indviede han ved at tage sig en morfar 😀

1 comment

  1. det har du ret i. men det er jo forskelligt fra menneske til menneske, men jeg lukker tit samtalerne ned når folk bare er for sære, og så finder man jo bare nogle nye. hehe. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.