Teaser

Igen mange gange undskyld for dårlig kval, men mit mobilkamera er ikke så godt til closeups

En lille teaser på mine nye lakke jeg fik hjem i lørdags.. Og for en gangs skyld røg den ikke i tolden…. Fantastisk.. Så jeg fik en kæmpe stak lakke for omkring 350 kr. Rent fund 😀 Jeg har allerede haft indlæg om den nye China Glaze jeg fik, skøøøn, og regner med at i løbet af ugen at få taget de andre på alle fingrende i stedet for kun en af hver 🙂 Det fedeste jeg fik hjem var faktisk en topcoat fra ORLY som er i mat.. Den kan bare gøre noget ved enhver lak 😀

14 comments

  1. Den er fra Essie og hedder Loophole 🙂 og ja den er skøøøn glæder mig til at få den på alle fingrene ;D

  2. Hehe you can use google translator 😛 but i understand english so np ;D just comment all you want 🙂

  3. De er bestilt inde på http://www.beverlybeaute.com og de har en afdeling i England så tror det var derfor den ikke røg ;D og de har virkelig alverdens lakke derinde, så kan kun anbefale siden 🙂 Bestilte den 2 Juni og havde det i lørdags den 6 juni så det gik fint stærkt 🙂 Synes dog at den konvelut det kom i havde noget US på men tjekker den lige når jeg kommer hjem. Kan være den er fra USA og bare ikke røg i tolden den her gang 🙂

  4. Ja jeg har også bestilt derfra. De skriver bare på siden at værdien på pakken er 10 dollar så går den ikke i tolden. Smart ik 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.