Nailmail.se


Så fik jeg min første sending på mit neglelaksabonnement, hvilket jeg havde glemt alt om at jeg havde meldt mig til 😛 så troede slet ikke på min kæreste i dag da han sagde der var kommet en pakke til mig… 😀 Men det var jo en behagelig overraskelse. Disse Moodies fra Nubar fungerer ligesom en moodring, de skifter simpelthen farve alt efter temperaturen. Så dem glæder jeg mig meget til at prøve 😀

Samtidig vil jeg da lige gøre lidt reklame for Nailmail.se
Det fungerer således at man melder sig til og så kan man vælge 3 af dem man har lyst til af månedens mærke. Og så kan man vælge f.eks Classy, vampy og Edgy eller en blanding af dem alle 🙂 Og det koster 299 SEK at få en pakke (cirka 207 dkr) og dem betaler man via netbank eller lign. Hvis du har lyst til at melde dig ind kan du smide mit kundenr; mailadresse eller navn på og på den måde har jeg hvervet et medlem og får rabat. Du kan så gøre det samme hvis du melder dig ind 🙂 Og man kan tjene op til 1200 kr i rabat på et år. Så vidt jeg har læst mig til derinde 🙂 Så hvis du har lyst til at prøve denne smarte måde at få lidt nyt til lakskuffen kan du melde dig til på Nailmail.se hvis du har lyst til at smide mit navn på din indmeldelse er det Maria Jakobsen, Kundenummer 147 og mail er tehrijah@gmail.com. Det er nok at blot skrive en af dem på 🙂 Og god fornøjelse hvis du hopper med på vognen og fremover vil jeg selvfølgelig også skrive om dem jeg får hver måned. Så håber da at kunne snakke om dem med nogen 😉

Næste måneds lakke er fra Orly og du kan læse om dem på forsiden af Nailmail.se Enjoy!

Edit: hvis der er nogen der gerne vil melde sig ind men har problemer med at læse svensk eller lign. vil jeg meget gerne hjælpe 🙂

2 comments

  1. oioi, jeg har alledere meldt meg inn og med din mails som værver 🙂
    Gleder meg til å få lakkene 😀

    Tusen takk for tips!

  2. Tusind tak 🙂 Så må du også hverver nogen af dine venner :)) Hvis du gerne vil have nogen forskellige af de lakke som de putter i næste måneds pakke skal du skrive en mail til dem. Det har jeg gjort 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.