Veet hårfjerning – Voks vs. Sprayskum

Jeg købte den anden dag i Netto begge dele da det var på tilbud og så en god mulighed for at prøve at vokse mine ben. Hvilket jeg aldrig har prøvet før… Og så tænkte jeg at det også var en god mulighed for at prøve deres sprayskum, hvilket jeg heller ikke har prøvet. Det veet jeg har holdt mig til før i tiden var cremen som sku smøres på og så skrabes af.Efter at have pakket strips med voks ud, gennemgået og læst instruktionerne gik jeg i gang med at varme voksen op som der stod jeg skulle. Eller det stod der ikke men der stod den skulle varmes op imellem hænderne. Så måtte jo gætte mig til hvordan det skulle varmes op 😛 Men jeg fik det varmet op.. det føltes det i hvert fald varmere end dem jeg ikke havde haft fat i ;D
På med voksstribsen og så sku jeg trække den af med hårene.. vil sige første gang der gjorde det faktisk lidt ondt.. og vil mene den trak noget af min sparsomme tan på mine ben med…. Jeg gav det et par forsøg mere men det var som om at der ikke rigtig skete noget…

Men ved nærmere closeup så tog den faktisk ret godt fat…. den stribe man kan se er noget af voksen. Skal forresten også lige nævnes der følger vådservietter med så man kan tørre voksen af bagefter. I øvrigt overvejede jeg at ligge et før efter billede ind… men da jeg så før billedet tænkte jeg at der kunne være folk midt i maden når de læste det her.. så måtte hellere lade være.. ;D
Dog endte jeg med en del knopper på højre ben og valgte derfor at stoppe inden mit ben ville komme til at ligne et jordbær.
Og kastede mig derfor over sprayskummet.

Vil ikke sige det er meget bedre end cremen, da når man sprayer det på, kommer der bitte små stykker skum udover det hele og også derfor en nødvendig paptallerken nedenunder. Og så bliver det heller ikke ligeså jævnt som når man selv skal smøre det ud over benet og derfor måtte jeg også bruge medfølgende skraber til at fordele det over hele benet. (Det kan godt være det er meningen, men det ødelægger lidt ideen med sprayen, i hvertfald for mig)
Og vil da heller ikke sige resultatet var optimalt. Hvilket jeg opdagede meget da jeg kom ud.. Fandt simpelthen et langt hår der var undviget både voks og skum.. meget imponerende må jeg sige 😛 Dog endte jeg faktisk op med noget udslæt på mit venstre ben af det her. Så konklusionen må være at jeg holder mig til min skraber i badet 😉
Nå ja og så sluttede jeg lige af med at smøre noget creme på så jeg ikke ender op med endnu flere røde knopper 🙂 Denne her er fra The Body Shop og er en dejlig body lotion der dufter fantastisk af kokos, kan kun anbefales ;D

Jeg vil ikke udnævne en testvinder da begge to faktisk skuffede. Så det må blive 1-0 til skraberen mod taberne; voks og skum

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.