Min mor skulle jo giftes i dag…

meen min mors kæreste Kim var ikke blevet helt skilt fra hans eks-kone… De var kun separeret. Det hele bunder faktisk bare ud i at de troede de blev skilt automatisk efter 5 år. Men det gør man så ikke.. (ja så lærte man noget nyt). Så da min mor og Kim skulle en tur på rådhuset i sidste uge for at gøre det sidste klar til de skulle giftes i dag.. Ja så fik Kim da lige at vide han nok først lige skulle have en skilsmisse. Det kunne desværre ikke nåes til i dag, så selve vielsen er udsat et par uger/mdr. til at papirerne er i orden. Så det blev til en fødselsdags/forlovelsesfest i stedet(min mor bliver 49 år i dag) men de holder stadig fast i at bryllupsdagen er i dag 😉 Så tillykke Mor og Kim, nå ja den dag det så faktisk bliver gennemført 😛

Og nu har jeg sku fået halvsøskende ;D (og her troede jeg at jeg var enebarn for altid)..

På lørdag er der så bryllupsfest… det tror jeg da det hedder 😛 Så der skal vi rigtig give den gas. Glæder mig virkelig meget og skal nok også tage en masse billeder der 🙂

En masse billeder fra de sidste par dage 🙂

Husløg(tror jeg det hedder) on a stub…

Brutus.. meget farlig hund
Det var så varmt igår at øllet svedte 😛
Husløg igen 😀
Classic svedte sgu også 😛
Det her minder mig om en eller anden sang…
Nej det er ikke en underlig fodsygdom.. det er bare resultatet af et par sandaler og sol 😀
Er slet ik så hvid som det billede gir udtryk for.. er helt rød i hovedet efter i dag 😛
I see you
Ååh de er så glade 😀
Så fik de ringe på ;D

Sådan ser man ud efter 5 timer i solen 🙁 havde endda solcreme på.. ihh

2 comments

  1. Thanks allthough im not that satisfied.. another guy was standing there taking pics at a better spot.. so im going out to take more on saturday hehe 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.