Lørdagstur

Min kæreste spurgte der ved en 20.30 tiden lørdag aften om vi ikke skulle køre en tur.. så det gjorde vi da lige. Mit mål var en tur til Frederikssund og få en is… Målet blev McD og en McFlurry med Kitkat(yay) og chokoladestads. Og på vejen hjem så røg vi sgu lige i drive in bio i Lynge og så Public Enemies med gode gamle Johnny boy. Jeg havde ikke rigtig nogen forventninger til filmen da jeg ikke har set trailer til den, vidste kun det var noget med bankrøverier. Den var også helt okay hvis man er til gangsterfilm(i den dur i hvert fald). Men det var enten Bruno eller den, eftersom vi havde set Ice Age 😛

?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.