Hov det er jo søndag…

Alm. topcoat på denne ovenover. Mat nedenunder
Mat topcoat
Mat topcoat
Mat topcoat


..og har ik givet en lyd fra mig 🙁 Det er ikke engang fordi jeg har lavet noget.. fordi jeg har ikke været hverken i byen eller lign. Har været herhjemme på standby hvis mit job ringer 🙁 Så igår kørte jeg min kæreste til noget opvarmning inden de sku i byen og så kørte jeg forbi McD og fik en McFlurry og så lagde jeg mig ellers hjem på sofaen og så lidt tv og senere spillede jeg lige lidt computer også.

Nå men smider lidt negle på så det ik blir alt for kedeligt 😛 Jeg har lige haft denne på bloggen men har puttet mat lak over. Synes den er noget så fin 😉 Øverste billede er med alm. topcoat og de 4 nederste er med mat topcoat. Det er svært at se forskellen når billedet er med lys og blitz endda. Men IRL er der stor forskel 🙂 Har brugt Orly Mat Top Coat. Lak er Depend – 164

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.