Herligt.. oh yes!

Ja sådan så jeg ud i 9 kl. (15 år, ’97) og det er i øvrigt min vens beskidte mekaniker finger der er indover billedet

Aftenen er tilbragt i selskab med billeder og musik fra min barndom, klassebilleder fra børnehave til 10 kl., SAW IV, Anger Management, 100 Greatest hits of the 90’s, sorte får der forsvinder, klassebilleder jeg ikke anede jeg havde.. El-lære fra teknisk skole.. dengang kunne jeg rent faktisk reducere et regnestykke der hed noget med a i 20 og b i 30 og den slags. Nu er det bare rent volapyk for mig. Lige nu hører jeg Fatboy Slim – The Rockafeller Skank… den er rent faktisk fra 1998. Kan alt for godt huske denne sang.. Kunne slet ikke fordrage den til sidst… landeplage ;D I morgen håber jeg på at skulle forbi min veninde i Roskilde til en omgang irsk kaffe. Vi har en masse catching up to do.. oooog så har jeg hørt en flue summe om at der er 90er aften på Promenaden(bar i Roskilde) og det er jo liige os ;D bumbumbum og nu skal jeg nørde lidt af det der counter strike, oh yes jeg kan hygge mig så gevaldigt 😀

Og NP: Depeche Mode – Enjoy the Silence (1990)

3 comments

  1. How cute you are at 9! It's nice to look back at old photos. It brings back so many memories of things forgotten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.