Bazar + Sally Hansen lak

Den her måned følger der en lak fra Sally Hansen med i Bazar og man kan finde 8 forskellige farver. Jeg fik Blushing Bride med i mit blad.. men helt ærlig når bladet kun koster 35 kr i den her måned ku jeg godt finde på at gå ud og finde lidt flere 😛 Jeg har aldrig prøvet lakke fra det mærke før så glæder mig da lidt til at se om det nu er så godt som de lover 😉 Så hvis der er nogen der vil ha en god portion lakke til billige penge så er det nu man ska gå ud og hamstrer Bazar blade 🙂

7 comments

  1. Man skal dog være obs på at nogle af lakkerne man får med er for gamle 🙁

    Kiggede på bladet og den neglelak der var med, den var tydeligt opdelt i to faser.

  2. Ja den jeg fik med er også lidt gammel men kan snildt bruges alligevel 😛 det skal skam ikke stoppe mig fra at putte lidt lak på ;D omend ellers kan man jo lave sin egen farve hvis man tømmer flasken 😀

  3. Well that is a really good question that I have no answer for 😛 But the deal is good around 6$ for a polish and a magazine 🙂

  4. er vanskelig å få tak i bazar her i norge, men hadde jeg kunnet kjøpe det hadde jeg definitivt gjort det 🙂 bra tips.

  5. Ej, det vil jeg også have fat i 🙂 må finde en bladkiosk et sted, så har jeg også noget at fordrive tiden med i sommerhuset her i ferien. 🙂

  6. Ja gør du det 🙂 men som scient skrev så husk at kigge efter om den er for gammel, jeg har stødt på mange af dem nu hvor jeg har kigget efter det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.