Friii…. + The September Issue

Sådan en ville jeg godt ha lige nu.. The Slanket det ser rart ud 🙂

Dejligt endelig at holde fri uden at sku tænke på at der er job igen om 2 dage.. Men det er så ret kedeligt vejr til gengæld.. Og ikke nok med det så har vi endnu engang ikke varme eller varmt vand.. Så kan ikke en gang tage et dejligt varmt bad.. men sidder her ved computeren og er pakket ind i sutsko og halstørklæde og dyne.. 🙁 altid noget man kan drikke cacao mælk.. det letter jo altid på humøret 😀 Har fået set The September Issue nu og synes det var en meget spændende film og ikke mindst at se Anna Wintour, indtil videre er det eneste jeg har set med hende et interview i Letterman og synes hun virkede ret speciel. Men jeg tror også hvis man sidder i et job som den aller vigtigste kvinde overhovedet inden for modebrancen så skal man også være speciel. Og jeg må se mig enig med flere andre der har skrevet om den, at hun ikke virker så iskold bitch-agtig som man skulle tro 😛 Men hold op nogen særlinge der arbejder på Vogue…. 😀 God film/dokumentar kan jeg kun anbefale i hvert fald.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.