Længere vipper.. måske :P

Før billedet er fra 12 maj 2009. Efter billedet er fra i dag den 16 november 2009

Søde Marie gjorde mig opmærksom på en ting jeg egentlig havde glemt alt om, nemlig at jeg har engang i tidernes morgen købt noget der skulle give længere og fyldigere vipper. Men som jeg også skrev til hendes kommentar er jeg virkelig dårlig til at huske at tage så noget på hver dag, ikke mindst fordi jeg ikke bruger makeup hver dag :S Man må sige at nu er der gået over et halvt år og så burde man kunne se resultater. Ja det burde man nok… hvis man bruger det hver dag. Jeg bruger det sådan cirka omkring hver 3. gang jeg putter mascara på. Så tvivler på det fungere skide godt. Men jeg kan da huske at lige i starten var jeg ivrig bruger og brugte det faktisk hver dag i godt en uge.. Og nu kan det være noget jeg bilder mig ind men jeg synes virkelig jeg fik længere og fyldigere vipper. Ikke mindst på de nederste vipper. Som du nok kan se er der ikke særlig mange og dem der er der er meget lyse. Så det er nemt at se hvis der pludselig kommer flere. Så alt i alt kan jeg ikke rigtig sige hverken noget for eller imod det her produkt. Så hvis jeg nu tager mig sammen og begynder at bruge det lidt mere skal jeg nok følge op på det 😛

???

Follow up on the post I made about a product I bought a loong time ago. To make a long story short. I used it very intense for a week then I used it very sporadically since then.. About 1 time out of every 3 times I used mascara. So I’m not the ideal test person for this. And I will let the pictures speak for them selves 😛 I will get back to you if I should surprise my self and begin to use it again properly 🙂

5 comments

  1. Umiddelbart kan jeg ikke liiiiige se den store forskel – men man skal måske nok bruge det hver dag, som du siger.

    Tak for opfølgningen, dog 🙂

  2. Jeg skulle lige til at skrive at det virker til at du har længere vipper på det øverste billede 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.