Max Factor False Lash Effect vs. Fiberwig

Tænkte jeg lige ville give en lille anmeldese af de her to mascaraer når jeg nu alligevel bruger dem 🙂
Thought I would do a little review of these mascaras when I use them anyways 🙂
Fiberwig koster 169 kr. (35 USD) / False Lash Effect 129 (25 USD) kr. Hvis du klikker på billedet ovenover kan du på fiberwig se de små fibre og det er dem man skal fordele på vipperne når man tar den på .
If you click on the picture you can see all the small fibers on the Fiberwig mascara and you are suppose to apply and spread that on your lashes when you put it on.

Click picture for details

Jeg kan rigtig godt li den chunky børste som False Lash Effect har synes på en eller anden måde det gør det meget lettere at få mascaraen fordelt ordentligt. Jeg har desværre hverken lange eller tykke vipper så det gør det meget svært for mig at bruge mascara ordentlig. Det kan i også se på de billeder med Fiberwig. Der er et større mellemrum hvor at jeg har meget korte vipper som så er kommet med de andre til en af siderne. Så det betyder jeg skal bruge en der spreder vipperne meget. Og denne her gør det meget godt. I hvert fald i forhold til andre som jeg har prøvet. Konklusion jeg bruger dem som en kombo, men hvis jeg kun skal på job eller lign. kun False Lash Effect 😉 Men bruger mest False Lash Effect da den er lidt billgere og jeg har brugt den et længere stykke tid og det er den jeg vender tilbage til hver gang. Tak fordi du læste med og håber det kan bruges til noget 😀
Læs mere om Fiberwig og False Lash Effect

I really like the chunky brush that the False Lash Effect has and think that it somehow makes it easier to get the mascara properly on the lashes. I don’t have very long lashes or thick so that makes it hard for me to put mascara on. As you can see on the pictures with Fiberwig. There is a big gap where I have very short lashes, that then clump together with other lashes to one of the sides. So that means I need a mascara that spread the lashes a lot. And actually this does a really decent job at it, compared to many others I have tried at least. Conclusion is that I use them both combined but if I’m only going to work or something like it I only put on False Lash Effect because its a bit cheaper and that I have used it for a while now and I return to it everytime 🙂 Thanks for watching and hope it can be used for something 😀 I think I got that smizing (you know smiling with my eyes) down pretty good ;D
Read more about Fiberwig and False Lash Effect

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.