2. December

Photobucket

Det her billede har jeg ikke selv taget. Det er fundet på google, men det er jo stadig rigtig skønt at kigge på. Jeg tog et billede i dag men har glemt kablet til mit kamera derhjemme og lige nu sidder jeg på job, så det må vente til en anden dag. Og i øvrigt står det helt lige i afstemningen om den næste NOTD så den fortsætter indtil i morgen. Så håber jeg der er fundet en vinder der 😛 I julens ånd har jeg lavet de små hjerter her røde i stedet for den sædvanlige lilla/lyserøde farve

???

I’m afraid I cant take credit for this one. Found it on Google, but its still nice 😛 I took a picture today but I forgot the cable to my camera at home so will have to wait with it to another day.
And the voting is tied on the next NOTD so guess I have to let it go on till tomorrow 😛 Oh and in the Christmas spirit I made the little hearts red instead of purple/pink color 😛

5 comments

  1. Skønt billede og hvor hyggeligt med en julekalender 🙂

    Du kunne jo nærmest lave en negle-julekalender 😛

  2. haha ja 😛 det må jeg gøre næste år.. kan være jeg også er kommet i gang med noget nail-art til den tid.

  3. How beautiful. I just love looking at Christmas lights from all over the world. Thanks for sharing Maria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.