3. December

Photobucket
Det her er et af verdens mest berømte juletræer, nemlig juletræet ved Rockefeller Center i New York. Ville så gerne over og opleve det på et tidspunkt. Så det må jo være en drøm der skal opfyldes en gang i fremtiden 🙂

???

This is one of the worlds most famous Christmas trees, more specifically the tree at Rockefeller Centre in New York City. Would so love to go and experience it at some point for real. So guess that’s a drem that have to be fulfilled some time in the future 🙂

3 comments

  1. ih, det juletræ måtte godt have været sat op da jeg var i new york i oktobers. når nu de starter med at julepynte så mange andre steder i starten af oktober, måtte de også gerne lige have sat det kæmpe store juletræ fuld af pynt op! bare så jeg kunne have set det – nu bliver man jo nød til at vende tilbage til new york i december en gang, det kunne i hvert fald være ret fint at se det 🙂

  2. I love NYC and only have been ther once at easter in 2007.
    You forgot to mention ice-skating at central park 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.