5. December

Indtil jeg får mig sat ved computeren derhjemme og får overført mine billeder så må vi nøjes med billeder fra rundt omkring i verden. Så fra en storby til en anden. Denne her gang er vi i Frankrig. Så du burde jo have gættet det nu. Eiffeltårnet dekoreret med julelys. Det er et imponerende skue. Det er helt sikkert ;D

???

Until I get my cable for my camera up you will have to do with lights from around the world. So from one big city to another. This time we are in France.. Guess you have guessed it by now. The Eiffel tower decorated for Christmas. Its an impressive sight, that’s for sure ;D

1 comment

  1. Hi! Ilive in Paris, this lightning is not only for christmas, from 8pm, every night, betwen hour and hour past five minutes, the Eiffel tower shines like that, it's wonderful, we have this pleasure every night, every hour during 5 minutes.

    Hope you understand what I try to explain!! 😉

    Love your blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.