12. December

Jeg er meget ked af de udeblivende opdateringer, men jeg har nattevagt weekenden over så den står på ret lav aktivitet. Men glemmer selvfølgelig ikke min julekalender 🙂 I dag er det et lidt alternativt juletræ som blevet lavet sidste år af designeren Gareth Pugh og det blev lavet for Topshop’s Oxford Circus forretning der ligger i London. Lige nu sidder jeg på job og ser Harry Potter og drikker lidt grøn the 🙂 Nå ja og så arbejder jeg selvfølgelig også ;D

???

I am very sorry about the non-existing updates, but I am on nightshift this weekend so the activity is pretty low. But I wont forget my christmas calendar 🙂 Today is a quite alternative christmas tree that was made last year by the designer Gareth Pugh for Topshop’s Oxford Circus flagship store in London.
Right now I am at work, watching Harry Potter and drinking some green tea 🙂 oh and of course working to ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.