16. December

Synes måske det var på tide at vise nogen af mine forsøg på at tage billeder af julelysene. det er faktisk ret svært at få et godt billede af sådan nogen 😛

???

Thought today might be appropiate to show some of my attempts to take pictures of christmas light, its actually pretty hard to get a good picture of that 😛

Tilfældigt vindue jeg lige kørte forbi / Random house I passed by
Træerne som jeg tog billeder af her / Those trees i took picture of here
Helt tilfældig busk med lyskæde på / Random bush with lights on it
Juletræet på Herlev Hospital (stort set umuligt at få et billede af med mit skod kamera) / The ring marks a Christmas tree on top of a hospital near by my place. Practically impossible to get a good shot of with my camera.

Dem der følger mig på twitter har nok set den her lille fyr før, men det er altså et får jeg købte på et loppemarked for et par uger siden og den er jeg mægtig glad for 😀 (ja jeg har en fetish med får :o)

???

Those of you that follow me on twitter have probably seen this little guy before, but its a sheep i bought on a flea market a couple of weeks ago. And I’m so happy for it 😀 (yes i have a fetish for sheep’s :o)

3 comments

  1. OH MY GOODNESS. You need to email me your address – I have something to mail you that you are gonna LOVE if you love sheep! Haha. Seriously, I'm going to pick it up for you this week, if you will, my email address is tangerine.trees AT gmail.com okay?
    heee, I'm so tickled I saw this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.