Julefrokost! (Christmas Party)Skal til julefrokost i aften med mit arbejde i Cirkusbygningen, der er noget show, Walman’s Salonger hedder det vist. Så det skal jo nok blive spændende.. Nu er der så også Malk De Kojn koncert på rådhuspladsen kl.20… finder nok først ud af i aften om jeg går derover.. tror også det er ret stenet at gå til koncert alene 🙁 Jeg har forresten fundet en ny foundation nu hvor min Christian Dior Nude er tom. Men den får stadig min hud til at skinne 🙁 Så hvis nogen har en god ide til en foundation som gør huden lidt mat i det, så sig endelig til 😀 Og det er ikke fordi jeg har oilieret hud at det skinner nu, bare en sidenote 🙂

???

I am going to my company’s Christmas party tonight. Some kind of show combined with something to eat and drink. A free meal is always good ;D I found a new foundation but this one doesn’t make the shine on my face go away either. I used Christian Dior Nude before, but its empty now and it didn’t do anything for my skin, so I am looking for another foundation. So if you know any good brands that maybe can put a mat shine on me instead of just shine, please do tell 🙂 Oh and btw. it’s not because I have oily skin that it shines 🙂

5 comments

 1. Hej!

  Håber du har haft en julefrokost. Chanel har en mat foundation og compact powder. Jeg er rigtig glad for Chanels og min sarte hud kan tåle den.

 2. Hvor sr du godt ud, håber du havde en skøn aften.

  Jeg bruger en fra MaxFactor, deres foundations får ikke min hud til at skinne… Men ok jeg har heller ikke eksperimenteret så meget :p

 3. EA: I used fluid foundation, powder doesnt really do anything for me, at least not the ones i used 🙁

  Nelly: Tror jeg må kigge lidt på Chanels så ;D

  Echoes: Tak 😀 det havde jeg 🙂 jeg har købt en fra maxfactor også den her gang, så må lige eksperimentere lidt mere med det 🙂

  Lucy: Thanks alot 🙂 I actually don't have any lipstick/gloss on this picture. I tend to not use it since its gone after I drink something, so kinda gave up on it 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.