The gifts!

Herbal Care bodylotion/shower gel / bodyspray from one on my best friends
This screen from my family, sooo nice of them, broke my old screen during the summer 🙁 so this was much needed 😀
Some nailart from my sister and mother in-law
And some polishes 😀

And then I got some stuff for the kitchen. Thermal tea cups and some other drinking stuff. And a gift certificate for a beautyshop, some nail polish remover and I think that was about it. But still missing a few presents from my grandmother and grandfather I will get tomorrow 🙂 Hope you all had some nice holidays however you spend them :)) oh and I am so sorry about the crappy pictures but my camera is still broken and my new phone wont arrive untill after new years :((

4 comments

  1. Jeg vil smutte forbi de blogs, jeg har læst fast med siden jeg oprettede min egen blog, og ønske en lidt forsinket, men glædelig jul!

    Jeg håber, at du har haft en lige så god aften som mig og at du har fået julegaver, som du er glad for. Men det kan jeg jo se at du har 😀

    Kærligst Sara

  2. Ja det var de også Tak echo ;D

    Tusind tak sara 😀 Håber også du har haft en rigtig god jul hvorend i verden du har befundet dig, går ud fra det er i usa? 😀

  3. Jo, jeg er stadig i USA. Julen og min fødselsdag er blevet fejret i Colorado, hvor jeg kender en dansk familie, vi bor hos 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.