A decade is over! (picture heavy)

Inspireret af Stinestregen og hendes illustrerede nytårstale vil jeg starte det nye år med at se tilbage på de sidste 10.


2000 – 2003 – 17 år til 20 årage 17 to 20
Da jeg ikke havde computer før i 2003 måtte jeg lige slå de her år sammen.
Jeg brugte de år på at gå først på produktionsskole i Roskilde, derefter Roskilde Teknisk Skole på grafisk linje og fandt så ud af at jeg ville være IT-supporter og i 2001 startede jeg på TEC Ballerup hvor jeg gik indtil 2003. I 2003 droppede jeg uddannelsen og fik et job i Sverige.
Since I didn’t own a computer until 2003 I had to combine these. I used these years trying to figure out what I wanted to be when I grew up, but ended up quitting those I started and got a job in Sweden instead

2000 – Helt korthåret da jeg begyndte at lade det gro – Very short haired
2000 – Lidt længere håret – a bit longer hair
2002 – Til lan og længden på håret er den jeg stadig i dag kæmper med at få lidt længere 😛 At a computerparty, the length on my hair I have to day, but I struggle to get it a bit longer without any greater success 🙁
Sommer 2003 – har lige fået hevet 16 lag farve i håret ud – Just got about 16 layers of hairdye pulled out so was blond again
Vinter 2003 – En af de første fester i Sverige ;D one of the first parties in Sweden
Udsigten fra min lejlighed i Sverige(der lå sne fra oktober til april sådan cirka) – View from my apartment in Sweden(had snow from october to april)

2004-2006 – 21 til 22 år – age 21 to 22
Jeg boede i Sverige indtil Juni og flyttede derefter med min ekskæreste til Århus I lived in Sweden until Juni then I moved back to Denmark with an ex.

EM 2004

2005 Forår – Min oldemor døde, virkelig smuk begravelse – my greatgrandmother died, she had a beautiful funeral

2005 vinter

2006 – 23 årage 23
Jeg flyttede tilbage til Roskilde i en 1 værelses – I moved back to Roskilde to a tiny apartment.


Sommer/summer – Lille fin lejlighed 😀 – small but nice

Sommer/summer – En af mine bedste veninders smukke datter 😀 one of my best
friends beautiful daugther


Efterår/fall – En af mine bedste veninder og jeg gjorde klar til bytur ;D prepping for a night out

Efterår/fall- en anden af mine bedste veninder og jeg gjorde os klar til bytur 😀 and one more 😉

Vinter/winter – Ude og fejre julebryg med et par gode venner – out celebrating release of a christmas beer (yes we danes do that :P)

Vinter – Jeg mødte Martin 😀 – I met my boyfriend Martin

2007 – 24 årage 24
Boede hele året i Roskilde og Martin tilbragte meget tid hos mig, så vi var nærmest for det meste 2 i min lille lejlighed – Lived in Roskilde all this year, Martin spent a lot of time there, so we got close in that tiny apartment 😛


Forår/spring – vi venter på færgen ved Odden – waiting for the ferry (sign says Dog toilet)
Forår – Vi var en tur i Nordjylland ved Lønstrup til min mors kærestes familiefest – we were on a small vacation with my mother and her boyfriend + family
Sommer – Vi var en tur på Madeira 😀 – We took our first real vacation together on Madeira

Sommer/summer – Justin koncert i Parken – I saw Justin Timberlake live

Vinter/winter – og så var der valg – election in Denmark

2008 – 25 årage 25
Mig og Martin flyttede sammen i starten af året, jeg stoppede med at ryge og i midten af April fandt vi en lejlighed i Herlev. Jeg ved ikke hvor jeg har gjort af billederne jeg har af lejligheden men de må undværes, evt. kan den ses her og en opfordring til Echoes om at viderebringe taggen 😛 eller andre der måtte have lyst til at lege med 😀 Der skete ikke rigtig så meget det år andet end at min kæreste kom igang med sin uddannelse og jeg startede på nyt job. Og ved ikke om det er derfor jeg ikke har så mange billeder igen men kunne ikke rigtig finde nogen i hvert fald – Me and Martin moved together in the beginning of this year, I quit smoking and in April we found an apartment in Herlev. I dont know where I put the pictures of it, but they can be seen here her and a little encouragement to Kellie to do the tag 😛 and others if they want to play along 😉 Nothing else really happend this year, my boyfriend started on his education and I started on a new job, so dont know if thats the reason I dont have that many pictures, because I couldnt really find any.

Sommer/summer – Udsigten fra vores kahyt på Oslobåden – went on a short boattrip to Oslo, Norway, view from our cabin

2009 – 26 årage 26
Den er jo ret nemt for jeg kan bare henvise til bloggens start og så kan man kigge med derfra 😛 Det her år har nemlig ikke rigtig budt på meget andet end arbejde fra min side af. Vi har været en tur i sommerhus med min mor og hendes mand + hans datter og søn og så en tur med Martins mor og søster som der også er billeder af her på bloggen – Now this is an easy one since I can just refer to the blogs beginning and then you can read from there. This year havent really been other stuff than work for me. We went to a short vacation in May with my family and again in July with my boyfriends family.

Men for at hurtigt opsummere – a quick summarize:

Forår/Spring – vi fik ny bil – we got a new car!

Sommer/Summer – vi var i sommerhus – we were on a short summer vacation

Efterår/Fall – jeg arbejdede meget hele efteråret så det må ha været negle der stod på min fritid og det er mit absolut yndlingsbillede jeg har taget med her 🙂 – Worked a lot during the fall so only thing really in my sparetime was the nails and this is one of my favorite pictures 🙂

Vinter/Winter – hvid jul – white christmas


Og så rundede jeg året af med at have 3 års dag med manden den 24 november –
And then I had 3 years anniversary with my boyfriend the 24th november

Ser frem til endnu et år her på bloggen og tak til alle dem der læser med. I gør det virkelig til en fornøjelse at skrive herinde og tage billeder 🙂 Godt nytår til jer alle 😀
Looking forward to another year here on my blog and a big thanks to everyone who is reading and commenting. You make it a pleasure to write in here and take some good pictures 🙂 Happy new years to all of you 😀

6 comments

 1. Hmm altså jeg er jo opvokset i Herlev og bor her faktisk midlertidigt igen, og jeg prøver at gætte ud fra dine billeder, hvor søren i Herlev du bor, uden dog overhovedet at kunne genkende det:)). Hvordan kan det forresten være at du endte her i byen?

  Knus,
  Susie

 2. I can't believe how a naturally blonde beautiful girl (with such a perfect blond) can dye her hair dark! Sacrilege! 😀

 3. Susie: Jeg bor oppe ved privatskolen du ved Klausdalsbrovej 🙂 Min kæreste er her fra Herlev så han kan ikke undvære sin mor 😛 så vi fandt en lejlighed tæt på hans familie 😉 Jeg troede faktisk du boede i Roskilde og prøver altid og gætte udfra dine billeder hvor mon i Roskilde du boede, men kunne ikke helt gennemskue det, men det er jo klart når du ik bor i Roskilde haha 😛

  Nathalie: Well I was young and stupid hehe 😛 Although I did actually dye it all brown during 2008 and now its growing out again. Hoping that I wont get to bored about it.. cross your fingers 😛

 4. wow i loved getting to know you better with all the pictures! great post 😀 that pic of your nails in the pink barry m is AMAZING probably the best i’ve ever seen your nails! love the pics of you & your man, so adorable! thanks for posting this, miss maria! love ya!

 5. Judy: yeah I think it was a happy end ;D now its like a new beginning, fresh and clean for one more decade.. it will probably be over before we even know it.. time moves by so quickly 🙁 Happy New years to you! 😀

  Kellie: thanks you are so sweet 😀 you should do the same 😉 get some pics up girl! ilu2 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.