Mac – Give Me Liberty Collection

Sneakpeak of the new Mac collection that will be launched in April

By courtesy of BritishBeautyBlogger

9 comments

    1. Ja det er godt nok nogen lækre ting de har fået produceret der 😀 Har da et par ting jeg ska ha fat på 😛 Får du ikke mail her nu? Jeg skal nok kigge på om jeg kan få sådan en knap på. Ved ikke om den ikke følger med temaet dog 🙁 men jeg kigger på det! 😀

  1. Ugh, ikke særlig MAC-agtig indpakning :/ Jeg synes faktisk det er lidt grimt… Øv!
    Meeeen… Mon ikke produkterne er lækre alligevel? ;D

    1. Jeg er helt enig med indpakningen men jeg går nu også mere efter farverne indeni 😛 Jeg var heller ik specielt vild med warrior collectionen hvis jeg ska være helt ærlig.. men det er jo smag og behag ;D

  2. I am SO not into MAC, but this packaging is probably the best I’ve seen them put out. I swear it. It’s utterly adorable!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.