Barry M – Strawberry Ice Cream

First of my new Barry M polishes is Pale Pink.. it is impossible to capture on camera. It so pale compared to real color which is so much more pink that the pictures show. It’s almost looks more nude than pink. Its a bit sheer so had to put 2-3 coats on it.

Echos asked how it was compared to Mulberry Pink from Barry M and I don’t think they are similar at all 🙂 Mulberry Pink is more on the brownish side than pink. Again this picture do not show the accurate color for Pale Pink, its much more pink than this.

Thanks for looking, hope you have a great day. Will be swatching the other colors during the week 🙂

10 comments

    1. Hmm den koster 2,95£ og porto koster vist 5£ så det er ikke noget man går fallit af. Jeg plejer altid at købe min. en 4-5 lakker hvis jeg ska bestille dog 🙂 og det er fra barrym.com

  1. Tak for anmeldelsen, ja jeg kan sagtens se at farverne slet ikke er ens nu 🙂 Jeg skal i hvert fald have mig den her farve, sammen med den i lilla 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.