Headweb.dk

Som et par stykker andre her i blogosfæren er jeg blevet kontaktet af Fredrik fra Headweb.com og han spurgte om jeg havde lyst til at prøve at se lidt film på den nylancerede danske version af sitet. Og det er jeg da aldrig sen til at sige nej til ;D Og så vil jeg da gerne dele det med mine læsere så jeg udlodder 1 kode til 1 film til 2 heldige læsere, bare så er det ikke kun mig der får fornøjelsen af det 😀

Skriv en kommentar inden søndag den 25 april kl.20, hvis du har lyst til at deltage. Koden får de to heldige vindere tilsendt på e-mail umiddelbart herefter 🙂

I got some giftvouchers for watching movies online at headweb.com, but since its just launched here in Denmark, this is only for danish readers, sorry 🙁

9 comments

  1. Haha jeg er åbenbart totalt bagud, ante ikke hvad headeweb var 😛

    (jo jeg skal nok få blogget, jeg har bare mucho travlt)

  2. Jeg vil super gerne være med i lodtrækningen (:
    Og gavmildt af dig, sådan at dele ud og ikke bare selv beholde dem 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.