L'Oreal Série Expert Silver Shampoo

har jeg lige købt… Dem der følger med på twitter har nok set jeg har farvet mit hår her til aften og det blev altså bare ik så blondie som jeg havde håbet. Så nu har jeg bestilt lidt silver shampoo i håb om at det kurerer det 😀 eller hva man nu siger 😛 Jeg synes selv det ser ret tisgult ud, men et par søde piger på twitter har forvisset mig om at det altså ikke ser sådan ud 😀 Men lad os nu se hvad lidt sølvtrylleri kan gøre 😉 Nu når jeg ser billedet lidt på afstand ser det faktisk mere orange agtig ud i skæret. Nå men skal nok opdatere om mit hårfail når jeg kommer lidt længere i processen 😉

I dyed my hair blond today.. or well tried to 😛 Now I have ordered some Silver Shampoo to see if that takes some of the “pee-yellow” color out 😛 Now when I look at it from distance it actually looks more orange than yellow.. oops 😀 Be sure to check back again when I get the shampoo to follow my hair fail adventures ;D

3 comments

  1. Hejsa.

    Faldt lige over din side her hvor du har fået orange hår… men kan ikke finde fortsættelsen… hjalp det med silver shampooen, da jeg selv lige er landet i denne situation… smil.
    Venter spændt på svar.
    hilsen heidi svensson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.