Latest buy

Så fik jeg da lige shoppet lidt lørdag aften 😀 På den gode måde! Flere ram til computeren, så spillene kører lidt bedre 😀 I øvrigt kan der nok forventes lidt stilhed de næste par dage.. starter vagter i morgen tidlig og har stadig problemer med min ryg.. så er ikke lige skidefrisk efter sådan 12 timer.. Men det kan jo være at jeg finder på noget at blogge om fra job 🙂 Håber alle jer derude har en dejlig lørdag aften og weekend 🙂 Godnat!

Yes! This is shopping I like.. more RAM to make the games run faster and smoother 🙂 I am starting work tomorrow and I still have problems with my lower back, so I am pretty dead when coming home these days. So if there is more quiet than usual here, that’s why 🙁 But I am almost sure I will do some blogging from work 🙂 Have a nice Saturday and weekend out there 🙂 Good night!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.