Nye ting her på bloggen

Har kedet mig lidt her på job til aften og tilføjet nogen nye ting ude i sidebaren. Bla. en top 10 over dem der kommenterer. Den tæller pr. måned. 😀 og det er måske noget man skulle tage med næste gang jeg holder en lille giveaway/konkurrence, altså at det tæller for et par lodder. Går så småt og pønser på at lave en nemlig. Og så har jeg også tilføjet en klump tags. Hvis man vil søge efter indlæg på den måde 🙂 Og så har jeg også tilføjet nede ved de andre countere at man kan se hvor man kommer fra 🙂 Og så har jeg smidt en lille række ikoner op ude i siden som peger hen på mine profiler forskellige steder 🙂 Og så har jeg tænkt mig at opdatere inden længe med en side hvor man kan se samtlige plugins og widgets som jeg benytter mig af 😉 Og så har jeg faktisk et spørgsmål til dig derude bagved skærmen.. er der noget du kunne tænke dig at se mere eller mindre af? Jeg ved godt jeg ik har været en god blogger den sidste uge og smidt særlig meget neglerelateret op men har haft arbejde desværre 🙁 Men vil da gerne vide om der er noget som jeg kunne skrive om som andre ville få glæde af 🙂 Undskyld for de dansende vingummibamser, men synes de var så sjove 😛

Just put some new stuff in the sidebar, top 10 commenter’s, that reset every month 😀 And some stuff at the left for my different profiles I have on the web and a tags thingy if you wanna search by tags. Oh and I wanna ask you out there if you have something you want me to write about or maybe something you are missing? Give me some input 😀 Sorry about annoyning dancing gummybears 😛 they are cute!

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.