Foooodbold!

Så lige hos Jeanett at man kunne blive fodboldfan inde på fjæsen så det måtte jeg straks springe ud i 😀 Og det blev næsten helt modella agtigt mit billede 😀 Hvert fald meget mærkeligt at se ens hoved på en andens overkrop 😛 Sidder her i aften/nat på job og har fornøjelsen af både fodbold og Le Mans. Så jeg skal nok få rigeligt at se til 🙂 Hvor mange af jer følger med i VM/Le Mans og den slags hen over sommeren? Tour De France er jeg personligt ikke så vild igen med… men ser det alligevel 😛 Og glæder mig til Wimbledon! Det er jo kun 8 dage væk!!

One of facebooks many applications 😀 Made a fan picture for the World cup! How many of you are into the sport events this summer? I am personally looking forward to the World cup, Le Mans that is on right now(yay for night shift!) and then Wimbledon in 8 days! 😀 I am not to exited about the Tour De France.. but I see it anyways ;D I guess I am a sports nut 😛 Yay gooo sports! 😀

4 comments

  1. VM ser jeg uden tvivl (men det ved du jo godt) og Tour de France er super at sove til om eftermiddagen. Le Mans og tennis siger mig tilgengæld intet. Zapper videre hvis det er i tv’et.

  2. Følger helt klart med i VM. Alt andet kan rende og hoppe 😛
    YAY DANMARK IMORN! Vi ska virkelig krydse fingre for at Holland ikke banker os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.