GOSH – Gold

Dette er en af GOSH’s nyere lakke, jeg købte den for omkring en måned siden, så den burde være til at finde ude i butikkerne 🙂 I dag er Danmark’s første kamp til VM og synes det var så passende at tage en farve på neglene som matcher det trofæ Danmark jo gerne skal hive hjem om små 3 uger 😉 Dog blegner de lidt i forhold til trofæet, nå men hvis GOSH mener det er guld så er det vel guld 😛 Jeg ska i øvrigt se kampen helt alene herhjemme.. men jeg er da ligeglad.. jeg tar en bajer og sidder med klaphat! ;D Vi krydser fingre og tæer for de danske drenge.. Slå så de hollændere!!

Denmark is playing their first match in the World Cup today and to celebrate that I though I would try my newest GOSH colour. It doesn’t match completely so I would call it more like a Gold/silver colour… but anyways GO Denmark! 😉

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.