H&M – Pure White

De fleste har vist set de her små pakker hos H&M. Deres bud på nogen sommer farver til neglene. Og de er faktisk ret gode, dog er jeg lidt fortørnet over at de kalder deres pakke med Orange, Lyserød, Lilla og Gul for neon farver.. de har ikke rigtig  noget med neon at gøre desværre 🙁 Nå men jeg har da købt dem og har tænkt mig at smide dem op hen af vejen når jeg får dem prøvet. Første omgang er lidt hvidt 🙂

Jeg synes ikke rigtig jeg er stødt på nogen negleblogge før der viser hvor meget henholdsvis 1, 2 og 3 lag dækker. Så fremover vil jeg altid have 1 lag på min pegefinger, 2 på den næste og 3 på den sidste. For ligesom at demonstrere om det er en lak som man kan forvente at bruge hurtigt eller om den er en ven for livet 🙂 Så med denne her er altså første gang jeg vil forsøge det. Og lige med den her kunne det jo egentlig være lige gyldig da den dækker fint efter 1 tykt lag. 2 lag kom der desværre en enkelt bobbel og 3 lag er alt for meget. Men så ved man jo også det 🙂

These are some mini’s from H&M, their summer colours. Although I am offended by them calling the orange, pink, purple, yellow pack for neon nail polish. They are no where near it.. But I bought them and I will put them all up here in the next week or so 🙂 And from now on I will show how much 1, 2 and 3 layers will cover the nails. I don’t think I have ever seen any bloggers do this? But do correct me if I am wrong… I know we usually write how many layers that we have used but I thought I would show it. So my index finger will always have 1 layer, the next 2 and the last 3. What do you think about this idea? 🙂 Oh and I showed here with the first HM polish.. but it wasn’t really needed since it covered pretty well with 1 thick coat. 2 coats got a bubble and 3 was just to many. First picture is sunlight and second one is camera flash 🙂

12 comments

 1. Ej, så kunne jeg godt have købt pakken i dag.
  Stod og kiggede på dem, primært pga. den hvide, men lod den stå fordi jeg flere gange er blevet skuffet over hvide lakke, fordi de ikke har været rigtigt hvide når de er kommet på.

  Må vist en tur forbi H&M i morgen!

  1. Yep kender det godt.. det er så elendigt men den her kan du roligt investerer i 🙂 og så er det jo 4 lakke til een depend laks pris. Det er ikke dårligt ;D

 2. Dem kiggede jeg lige på i dag, og jeg tænkte sjovt nok på dig 😀 De ser faktisk meget fine ud – nu fortryder jeg lidt, at jeg ikke købte dem..

 3. Og ret god idé i øvrigt, bare at lade en enkelt negl være flag-negl.. Det er lig’som lidt mere stil over det, men stadig på den sjove måde 🙂 Tak for tippet!

 4. Jeg er efterhånden blevet ret interesseret i, at købe en hvid neglelak, eftersom jeg har set det på flere og flere bloggere; det ser jo vildt sommerligt og let ud. Men jeg synes ikke rigtig jeg har kunne finde en ordentlig hvid lak – men denne fra H&M ser da ganske god ud. Måske jeg skulle give den en chance næste gang jeg kommer forbi en H&M (:

  1. Ja gør endelig det, den dækker rigtig fint ;D Forstår godt hva du mener med en ordentlig hvid, der er godt nok en del der er skuffende 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.