H&M – Purple

Her så den næste i rækken af H&M’s neglelakke med sommer farver. Og så er det anden gang jeg prøver med billeder af 1, 2 og 3 lag 😀 Jeg siger 2-2½ lag skulle være nok. Man kan lige ane neglekanten igennem på nr. 2 lag. Men hvad siger i? 🙂

1 coat index finger, 2 coats middle finger and 3 coats ring finger.
I will let you guess how many is on the pinkie 😀

So this is the next in line from H&M summer colours. And the second time I am trying with pictures of 1, 2 and 3 coats. I will say that 2-2½ coats is the best for most coverage because there is just a glimpse of the nail through it on the second coat 🙂 What do you think?

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.