Nubar – Star Sparkle

Et andet mærke til en forandring 😀 Tænkte jeg lige ville smide en anden lak ind i mellem alle de mange H&M lakke.. Der mangler jo stadig 4 😉 Men det her så den sidste af de Nubar lakke jeg fik fra nailmail.se og det er jo så igen henholdsvis 1, 2 og 3 lag 🙂 Og jeg elsker bare den her glitter lak… jeg hader bare at skulle tage den af igen… 😛 Det her er helt klart en 3 lags! Jo mere jo bedre ;D

So thought I would take a 1 day break from the H&M polishes(still have 4 more to show) and flash my last Nubar that I got from nailmail.se. This is still 1 , 2 and 3 coats on the index, middle and ring finger 🙂 I looove this.. but I don’t love to take it off! 🙁 And this is definitely a 3 coater! The more the merrier! 😀

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.