Designer Nails from Sophy Robson

Sophy Robson er en af de mere berømte negle artister(eller hvad man nu kalder det på dansk) hun har i hvert fald lavet negle i blade som Vogue (UK, Fransk, Russisk og Japansk), Vanity Fair, Glamour og Elle og kampagner for bla. Marc Jacobs, Tom Ford og Vivienne Westwood.  Der er et kort interview i engelsk Vogue med hende her. Hun laver en masse flotte kreationer og statement nails. Bla. disse herunder, en masse af de kendte designere 😀 Ville da helt sikkert ikke have noget imod at rende rundt med logoer som dem på neglene… så kunne det være at min manicure holdt lidt længere 😛 Hun har også en kanal på YouTube, dog er den vist forholdsvis nyopstartet, så der er kun 5 videoer, men hun indtil videre 2 tutorials liggende, bla. en med Chanel negle 😀 Kanalen kan du finde her

billedecredit: www.sophyrobson.com

Sophy Robson made these gorgeous nailarts! I have followed her site for some time now and she is truly amazing! I love her stuff 😀

4 comments

  1. Hvis man kun har sådan en “tag” på en enkelt negl synes jeg det ser så fedt ud! 🙂 Så er det ikke for meget af det gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.