Chanel Paradoxal

Så fik jeg endelig billeder op af Chanel Paradoxal 😀 Den var som altid en fryd og lægge på og den har en god holdbarhed. Jeg har taget den her på mandag morgen og trods det er der kun få steder man kan se det 🙂 Den dækker fint ved 1-1½ lag, jeg har dog 2-3 på her da jeg gerne ville have et lidt tykt lag på. Jeg har hørt den skulle blive en del af Chanel’s faste sortiment og det kan jeg da godt forstå, den er jo super flot 😀

Finally I got my computer up and my camera charged 😀 So now I bring you some shots of the beautiful Paradoxal from Chanel.. I love it! It has such a good wear and good coverage. 1-1½ coats is more than enough 🙂 I have heard this is gonna be a part of Chanel’s normal polishes and who is to blame them? This is gorgeous ;D

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.