Barry M – Indigo

Jeg hader at tage billeder af blå lakke, da resultatet på billedet sjældent bliver det som det ser ud i flasken og ja det er så også sket her, så er faktisk ik særlig overrasket. Så det mest farvekorrekte er på nr. 2 billede på flasken. Det er altså sådan den ser ud og ikke blå… En hurtigt googling ledte mig ind på wikipedia som havde en pæn forklaring på det samt billede af farven:

Indigo er en bestemt blå farve, der kan udvindes af flere arter af slægten Indigo (Indigofera): Almindelig Indigo og Indigofera suffruticosa. Ordet indigo betyder ‘farven fra Indien‘. Den har været brugt til indfarvning af mumiers klæder i Egypten.

Farvespændet i indigo går fra en dyb, nærmest purpurmørkeblå i den gennemfarvede, mørke ende, til en sart, bleg, prøjserblå tone i den lyse ende

Og det er så også den lilla farve den minder mest om når man har den på, men altså den blå på billeder. Anywho så er der som vanligt 1, 2, 3 og 4 lag på, startende med pegefingeren. Og selvom det er en mørk farve så er det altså næsten 3 lag vi er ude i her før man ikke kan se igennem. Ret overraskende faktisk.

Another purple that turns blue on photo… I hate that 😛 But oh well 😉 The bottom picture of the bottle is the most accurate shot of this color. And this a 3 coater 😮 who would have thought?

7 comments

  1. Hej.

    Hvor langt til tog det for dig at modtage din bestilling fra barrym.com? Hvis det var derfra du bestilte 🙂

    Kh Vivi

    1. jeg bestiller altid barry m’s lakke derfra og det tog cirka en uge 🙂 bestilte den 24 september og jeg havde det den 2 oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.