Barry M – Nail Effects

Så fik jeg leget lidt med den nye lak fra Barry M. Det er jo en såkaldt krakelerlak som langsomt krakelere når den tørrer og der er ikke to resultater der bliver ens. Jeg synes det en virkelig fantastisk måde at peppe en lak op på og gør da også at jeg måske har den samme lak på lidt længere end normalt 😉 For at vise lidt forskelligt har jeg haft lidt forskellige lakke på samt haft tynde og tykke lag på. Det første billeder er forholdsvis tykke lag som ses ved store plamager og så er der også en overlak på her. Lakken bliver nemlig mat når den er tørret. På nr. 2 billede kan det ses endnu tydeligere med tykke og tynde lag da de to øverste negle har et tykt lag og de to nederste et tyndt lag. Den er lidt kringlet at ligge på og jeg tror de fleste nok vil putte et forholdsvist tyk lag på fordi den simpelthen er nemmere at have med at gøre så. Det tørre utroligt hurtigt og begynder at krakelere stort set et par sekunder efter man har påført den. Så hvis man et sted på neglen vil der jo komme et lag mere når man forsøger at fylde hele neglen ud. Det sidste billede er uden overlak og med lige mellem tyndt og tykt lag. Alt i alt er jeg super glad for at jeg har købt den her med hjem, købte faktisk 3 med det samme da jeg vidste den ville blive et hit 😛 Den ene gav jeg jo væk og den anden har jeg stående og venter på at måske en veninde får fornøjelsen, medmindre jeg selv bruger den op jeg har hurtigt 😛

So the new Nail Effects from Barry M! I LOVE IT! Its so cool to spice up the mani with this little fella 😀 First picture is different colors and random coats and a topcoat. On the second picture I have painted the top nails with a thick coat of nail effects and the bottom two with a thin. You can see a clear difference in the sizes of the black depending on how much of the nail effects you apply. Thin will be more little “spots” and thick will give some bigger “spots”. I bought 3 bottles when I saw it online.. I knew instantly I was gonna fall in love with this 😀 One bottle have been put in the giveaway prize and I have one I am using and then a last just standing there.. Maybe gonna give it to a friend.. Depending on how long it will take to empty the first one 😛

24 comments

 1. -HIGH FIVE-

  I TOTALLY CHARGED WHEN I SEEN THE LAST ONE THERE!
  Your swatches are ah-maaazin’
  I see my fav polish shocking pink in the third pic?? ;D
  Lovin’ the pastels, gorgeous!

 2. Enig i det med overlakken, det holder også lidt bedre på det hele synes jeg.
  Dog synes jeg at det er lettere at få et pænere resultat med et tyndere lag, da det kager mindre (hvis man er fumlefingeret som jeg).

  Jeg er helt vild med lakken og den er faktisk genial oven på glimmerlak, så prøv det :p

 3. lækker neglelak!

  Hvis du bestiller barry m på hjemmesiden- hvor længe plejer der så at gå, før de kommer? Er der nogle af deres neglelakker som du vil anbefale?

  1. Der går cirka en uges tid 🙂 Alle deres lakker er virkelig lækre så det er vist mere din personlige smag du skal gå efter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.