Depend – 206

Metallic grå… den er kan jo altid bruges 😀 Igen en 2 lags lak, dog tror jeg et enkelt tykt lag kan klare opgaven, så skal man bare passe på at man kan få de her små bobler i lakken 🙂 Den har ganske lidt skær af shimmer i, men jeg synes bestemt den er flot 🙂 Og rammer plet med at være efterårs/vinterfarve.

Metallic grey is a win polish! 😀 I mean who doesn’t like that colour on the nails 😉 1 thick coat can do it, but on this picture on the index finger 2 coats are more suitable 🙂

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

11 comments

  1. Desværre nej, jeg har kun læst positive ting om det dog. Ville gerne prøve, dog tror jeg ikke at jeg er den rette til den slags når jeg skifter lak så tit 😛 Men hvis jeg får fingrene i det skal jeg nok smide det på her 😀

 1. Er grå neglelak hot dette efterår/vinter? Er der bestemte variationer, som er mere fremme end andre?

  Jeg har nemlig en rigtig kedelig, normal grå neglelak fra Tiger (den var tossebillig), men jeg er i tvivl om, om den nu også kan bruges i dette efterår. Jeg plejer ikke at gå med neglelak, da det ikke er passende på mit arbejde – men lige for tiden er jeg sygemeldt, og så kan jeg godt gå med neglelak. Vil du hjælpe mig? 😉

  Om ikke andet så må jeg i Matas efter Depend metallic grå, for den er faktisk meget flot. nærmest sølv, synes jeg.

  1. Personligt synes jeg, der er mange, der har fundet grå neglelakker frem til efteråret – og GOSH har for nyligt tilføjet “miss grey” til deres kollektion, så jeg vil klart sige grå er “hot” 🙂 Men jeg har ikke set den i de nyeste kollektioner fra internationale mærker.

   Håber det er okay, jeg lige lufter min mening 🙂

   1. Jeg har heller ikke umiddelbart set nogen, mener det var mere fremme sidste år med lige præcis den grå så det må være hvad man nu har liggende i år hvis man vil go grey igen ;D

  2. Mjah jow det er vel en typisk efterårs farve og vil da også mene den ses hvert år. Dog er jeg ikke selv til de mørkere farver så jeg er efterhånden ligeglad med årstid og putter på hvad jeg nu har humør til 🙂 Så vil da hellere sige skidt pyt med hvad moden siger, vælg lige den du har lyst til 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.