Depend vs. Chanel

En af mine søde læsere har bedt om en sammenligning af nogen af de mørkeblå Depends jeg har op mod Chanel’s Blue Satin 🙂

Som det kan ses på billederne er der ret stor forskel på hvordan farven er, alt efter hvordan lyset er. Og at dømme ud fra disse billeder er det kun Depend  nr. 204 der kommer nogenlunde tæt på Chanels og der er stadig en vis farveforskel. Men jeg vil sige den kan gå an som en erstatning hvis man gerne vil ha den flotte dybblå farve på et par gange og ikke vil give de mange penge for Chanel’en. Men de andre to derimod er overhovedet ikke i nærheden af den. Tryk på billederne for at se dem i stor version 🙂

One of my sweet readers asked for a comparison of the different blue Depend polishes I have and Chanel Blue Satin 🙂 Only one, the Depend nr. 204, was close to the Chanel and even that one have a slight colour difference.

http://beep.tv2.dk/entry.php/id-387127.html

6 comments

  1. Jamen det er da fedt du har en blog også 😀 Du bør skrive det på lidt oftere når du skriver kommentarer 🙂 Jeg fandt din blog igennem en anden nemlig og du har jo haft den i lang tid efterhånden 😀 Bare smid om dig med det link der 😉

 1. Tusind tak, hvor er du sød at du gider! 😀

  41 er godt nok lys i forhold til de andre, men synes måske at Chanels er lidt for mørk, så jeg hopper lige en tur i Matas og kigger på de to andre.

  Igen, tusind tak! 🙂

  1. Det gør den da også.. hm den har jeg også.. bør vel lige kigge lidt på den også så… det må jeg lige tænke over ;D

   Og selv tak 😀 Det er en fornøjelse at vide 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.